• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pes ediyorum

bambila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
142
16
13
32
kızlar daha önce konular açtım. 3 buçuk ayda aptalca bağlandım. Karşıdaki adam sallamadı bir hafta sonra başkasını buldu kafamı dağıtmam gerekir darlandım dedi 10gün kadar görüşüp ayrıldı sonra yaklaşık yine 10gün sonra barışmış şu an görüşüyor. Kısaca durum bu. Beni çöp yerine koydu sallamadı. Vaatler veren beni sev sen benimsin sen her şeyim olacaksın vs vs diyen adam bana çöp muamelesi çekti. İşin kötü yanı ben onu seviyorum. Dönmesi imkansız dönmez. Mutlu. Aradığı ben değilim. Aslında o da bana uygun değil tabi yanlışların her şeyin farkındayım. Başta bana itici bile gelmişti. Her neyse yeterince gurursuzluk yaptım kendimce. Ona hiç dön demedim ama sonrasında hep mesajlar attım bu başkasını duyduktan sonra. Ben kendimi gururlu onurlu güçlü bilirdim. Değilmişim. Aşık olmuşum olmadım sanarken. Hergün kalbim acıyarak uyanıyorum. Onu başkasıyla görmek duymak istemiyorum. Beni zorla iste diyemem ama onsuz da olmuyor. Aptalca körkütük aşık olmuşum. Plan yaptım kendimce. Artık hayatta kalmayacağım. Ona son kez yazacağım ilaçları içtikten sonra. Onu bile sabırsızlıkla bekliyorum. 10dakika da olsa konuşurum onunla belki diye. Çok Dualar ettim. Telepati denedim. Kesinlikle her şey daha kötüye gidiyor. İyice imkansızlaşıyor. Benim hayatımda başkası var sanıyor şu an zaten. Uzunca bir mesaj hazırladım ona. Aileme ve arkadaşlarıma da hazırladım. Her şeyim hazır. Başkası çıkar karşına o hayırlı değilmiş diyeceksiniz çıktı başkaları da istemiyorum kimseyi içim elvermiyor başkasına bakamıyorum. o dönmeyecek pek de anlamı yok başkasının. Beni kalbi kırık bıraktı. Hergün aynı acıyı çekeceğime bir kerede ölür gider kurtulurum. Annem babam ve kardeşim için korkuyorum sadece.Gerisi yalan. Öyle yazmak istedim. Şu an işteyim ağlamamak için buraya yazdım görmesinler öyle. Bugün terapiye başlayacağım zaten arkadaşım terapist ona da hafif çıtlatcam ki annemi yalnız bırakmasın annem benim yanıma geldi tek şu an.Günü ve yeri bilmeyecek engel de olamaz. Kurtulursam rezil olcam o yüzden sağlam yapmam lazım. İlaçla düşünüyorum. Erkek annelerine özellikle söylüyorum. Oğullarınızı vicdanlı merhametli yetiştirin. Daldandala her kıza koşmasınlar o hakkı görmesinler kendilerinde. O çocuk ben izin versem beni kullanmış da olabilirdi. Ve yine bırakırdı. Karakter o çünkü. Kullanabiliyorsan kullan. Devir bu. Ben bu devire ayak uyduramıyorum. Yalanlar söyleyemiyorum. O da yeni kız arkadaşı da yalan söyleyebilen insanlar. Ben olamadım. İyi bir sevgili olamadım. Hatta sevgili olamadım. Onun hayatında yer edinemedim. Hatırlamayacak bile beni. Çok isterdim beni tekrar sevmesini her şeyden çok. Ama imkansız. Biten sevgi başlamaz. Ki sevmemiş adam gibi belliki. En uzun ilişkisi 3ay sürmüş zaten bizim de 3 buçuk aydı. İyi bile durmuş benle. Onu seviyorum ama beni sonrasında üzdüğü için insan yerine koymadığı için ayrılırken numara yaptığı canımı yaktığı için hakkımı helal etmeyeceğim. Tabi intihar eden insanın hakkı sorgulanır mı bilmiyorum ama. Bu arada ben zaten son yıllarda depresiftim. Amacım yok gibiydi. Tutunacak bir şey yoktu. Bu da vesile oldu. Aklımda böyle kalmasaydın keşke dediğimde efendi halinle kalsaydın deDiğimde nasıl kaldım demişti ben de dürtüleriyle yaşayan biri gibi dedim bana aklında nasıl kaldığımın ne önemi var demişti konuyu değiştirmişti lafa bakın nasıl değersizleştirdi beni. O kızla ara verdiğinde de aranıyordu. Yani o kızı ne kadar sever bilmiyorum. Bana da böylesi denk geldi. Böyle bir adama aşık oldum ola ola. Sen 25 sene bekle git en olmayacak kişiyi seç üstüne o seni istemesin. Birkaç sene önce bunları deseler gülerdim dalga geçerdim böyle şey yapar mıyım ben diye :) ama yaparmışım:) planı yapmak düşünmek bile bana huzur verdi dün gece. Ya o dönecek huzur bulacaktım. İmkansız olduğuna göre imkanlı olan huzuru seçmem gerekiyor artık :) hayırlısı. 14 şubatı bekleyebilirsem ona güzel bir anı bırakmış olacağım. Bakalım :) döndüremedim intikam alamadım sağlam ayakta duramadım tek seçenek kaldı ona da kendime de hediye vermek herkes huzur bulacak.

Sakın canim deli misin intihar etmek de ne demek inançsız mısın sanki Allaha sığın.
Değersiz beş para etmez birisi için asla degmez sakın ailene de sana da yazık degil mi?
Psikiyatriye filan git düzelirsin hepsi geçecek inan bana lütfen.

Yasak konu muydu ? Kusura bakmayın. Silebilirsiniz bilmiyordum. Sakinim inancım da var ama gücüm yok. Çok düşündüm.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen abi konuya bakabilir misiniz arkadaş intihar edeceğini söylüyor

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama hiç kimse için ölmeye değmez hayat cok güzel lütfen böyle bir şey yapma

Iki dünyanı da karartma kimse bişey kazanmaz kaybetmez sen intihar edersen
Herkes hayatına devam eder
Degerlisin lütfen vazgeçtim de

Yasak konu muydu ? Kusura bakmayın. Silebilirsiniz bilmiyordum. Sakinim inancım da var ama gücüm yok. Çok düşündüm.
Yasak mi bilmiyorum ama bişey yapılabilir mi diye çağırdım ben
Lütfen bak hiç değmez ilerde ben bu adam için mi ağladım diyceksin
Senin için hayırlı değilmiş ki olmamis

Nasıl bir çaresizlik bu? Ölümü düşünecek kadar?
Üstelik bir adam için.
Kendini öldürünce mi her şey yoluna girecek?
Arkanda aileni perişan bırakacak kadar bencilsin.
Terapist arkadaşı varmışta annesi yanında olacakmış.
Evlat acısı evlat. Öyle aşk acısına benzemez.
Annen de intihar etsin madem.
Malum acıların sona erer.
Git bir psikiyatriste tedaviye başla lütfen.

Tabiki başkalarının acısı ve yaşadıkları kendine sizin kendinize ama, dünyada savaş var, insanlar çocuklarını kaybediyor, uzuvlarını kaybediyor.
Ailesine akşam ne yemek getirecek diye düşünen var, çocuğu engelli olan, çocuğunu/kardeşini kaybeden, hastalıkla savaşan bedenler...
aşk acısına gelene kadar neler var...

Eğer bu kadar çaresizseniz gidin ve biraz yardım etmeye çalışın. İnsanlara yardım etmek hem sizi hafifletir hem acınızı.
Gidin yarın çocuk esirgeme kurumuna, yada kanserle boğuşan çocukların yanına.
Yada ihtiyaçlı bir ailenin evine.
Hayata tutunan insanları bir görün bakalım. Belki ilham olur.

Bende kız annelerine sesleniyorum. Kızınızı şu şekil yetistirmeyin. Yeter yaa. 3 ayda ne yaşadın uğruna ölecek kadar. Hey Allah'ım akıl fikir ver. Başkasıyla gününü gün eden, seni istemeyen biri için ölmek istemek nedir :S ne biçim aşık oluyorsunuz, bu nasıl bir saplantılık

Nasıl bir çaresizlik bu? Ölümü düşünecek kadar?
Üstelik bir adam için.
Kendini öldürünce mi her şey yoluna girecek?
Arkanda aileni perişan bırakacak kadar bencilsin.
Terapist arkadaşı varmışta annesi yanında olacakmış.
Evlat acısı evlat. Öyle aşk acısına benzemez.
Annen de intihar etsin madem.
Malum acıların sona erer.
Git bir psikiyatriste tedaviye başla lütfen.

Tabiki başkalarının acısı ve yaşadıkları kendine sizin kendinize ama, dünyada savaş var, insanlar çocuklarını kaybediyor, uzuvlarını kaybediyor.
Ailesine akşam ne yemek getirecek diye düşünen var, çocuğu engelli olan, çocuğunu/kardeşini kaybeden, hastalıkla savaşan bedenler...
aşk acısına gelene kadar neler var...

Eğer bu kadar çaresizseniz gidin ve biraz yardım etmeye çalışın. İnsanlara yardım etmek hem sizi hafifletir hem acınızı.
Gidin yarın çocuk esirgeme kurumuna, yada kanserle boğuşan çocukların yanına.
Yada ihtiyaçlı bir ailenin evine.
Hayata tutunan insanları bir görün bakalım. Belki ilham olur.
Çok güzel söylüyorsunuz denedim onlar anlık mutluluk veriyor. Bencilim cehennemliğim kötüyüm Allah benden kalanları onlara verir inşallah. Annem için bir aydır sabrediyorum. Ben bu düşünceyle başa çıkamıyorum daha fazla. Beni sürekli ağlarken görüyor yine üzülüyor. O zaman da üzülüyor. Mutluluk veremiyorum onlara. Olmuyor gerçekten direndim.

Canım sen ondan daha mı değersizsin de intiharı düşünüyorsun. O senden annenden daha mı değerli? Sen yok olup gidince ne değişecek yalnızca arkanda mahvolmuş bi anne bırakacaksın. Yapma! Bu dünyanı da ahiretini de yakma. Her şey imtihan, herkes çaresizlikte düşünmüştür ölümü ama ya sonra? İnan şimdi olmayacak gibi geliyor ama mutlu olacaksın, çok güzel şeyler yasayacaksin daha genceciksin.
Hem böyle bir insan sen ölünce pişman mı olacak? Canı mi aciyacak? Kendini işten nasıl siyiracagini düşünecek ve bi süre sonra unutacak. Olan sana olacak. Dön bi pencereden bak hayata. Belki de dışarda bi yerlerde yaralarını saracak ve senin de yaralarını saracağin insanlar var. Ne olur böyle bir şeyi düşünme.

Bende kız annelerine sesleniyorum. Kızınızı şu şekil yetistirmeyin. Yeter yaa. 3 ayda ne yaşadın uğruna ölecek kadar. Hey Allah'ım akıl fikir ver. Başkasıyla gününü gün eden, seni istemeyen biri için ölmek istemek nedir :S ne biçim aşık oluyorsunuz, bu nasıl bir saplantılık
Bu da çok doğru ben de yanlış yetiştim. Zaten bunun farkında olduğum için bırakıyorum ayak uyduramıyorum diye.

Yasak konu değil canim ama senin düşündüğün yanlış arkadaslar oyuzden çağırmış yonetimdekileri.
Canimsin bak sana ne diyeyim.
Dün esimin kuzeni 25 yaşında gencecik 2 aydır kanserle savaşıyor aniden belirti verdi.
Meslegini eline aldı sevdigi kızı ailesiyle tanıştırdı ama simdi durumu çok ağır.
Demem o ki önce sağlık hele ki değersiz bir erkek için kesip attığın tırnağına değmez o şeref yoksunu insan.

Çok güzel söylüyorsunuz denedim onlar anlık mutluluk veriyor. Bencilim cehennemliğim kötüyüm Allah benden kalanları onlara verir inşallah. Annem için bir aydır sabrediyorum. Ben bu düşünceyle başa çıkamıyorum daha fazla. Beni sürekli ağlarken görüyor yine üzülüyor. O zaman da üzülüyor. Mutluluk veremiyorum onlara. Olmuyor gerçekten direndim.

Hangilerini denediniz mesela? Nerede yaşıyorsunuz? Gelin birlikte bir daha deneyelim?

yine deneyin, yine ağlayın sonra yine deneyin, sonra yine ağlayın. Aglamayıncaya kadar deneyin.

Bir de annenize sorun bakalım. Hangisi daha çok üzermiş?

Psikiyatriste gitmeyi ve her şeyi anlatmayı denediniz mi?
Anneniz için 1 ay daha sabredeceginize yardım almayı deneseniz?

El oğlu için değmiyor canım.bende çok sevdim birini .O kişi kocam .ve inan benim elimden yaşama sevincimi umut larımı hayallerimi ailemi aldı.herseyimi aldı.hala seviyorum.ama canımı yakmaması için sadece ona bi yabancı gibi davranıyorum.kacan balık kovalanır hesabı benim onsuz da yasayacagimi anlayıncaya kadar benim onun hayatında ne yerim ne derim vardı...böyle insanlar var ne yazik ki. Kendine aşık edip onsuz yaşayamayacak birini bulunca hemen vazgeçen.kendine zaman ver.kendini değersiz görme. Evet simdi çok canın yanıyor o acıyı çok iyi biliyorum.ama zaman geçince yerini sadece bi sizi alıyor.eger kazanan olmak istiyorsan, ayakların emin bir şekilde yere basmalı...

O zaman kiymetin biliniyor.el oğlu için senin canın yandı diye ananın babanın canını yakmaya hakkın olmadığını bil.evlat acısı her şeyin üstünde bi acı.

Ya ciddi olamazsin bu dediklerin normal değil
İntihar edeceğine psikiyatr psikokog git onlara anlat tedavine baslasinlar

Ölünce acıların bitecek mi zannediyorsun allah aşkına
Inancin varsa eğer bunun affı yok
Allahin verdigi cani ondan başka kimse alamaza cehennem acısından haberin varmı

Git elini yüzünü yıka
Çalışıyorsan izin al doğruca doktora git

Sen bi 3 ayda aşık olmussun terkedilmissin intihar edeceğim diyorsun ya annen baban????

Değecek mi o erkek kişisi yüzünden onlara evlat acısı yaşatmaya

Silkelen bi kendine gel

Bu da çok doğru ben de yanlış yetiştim. Zaten bunun farkında olduğum için bırakıyorum ayak uyduramıyorum diye.
Sen ayak uydurmak istemiyorsun. Ne sanıyorsun sen. Adam senin öldüğünü duyunca pişman olacak, hayatı boyunca yasını tutacaginimi sanıyorsun??? Millet 20 yıllık kocasından ayrılıyor, hemde çocuklu. Şu anlattıklarında tek üzüldüğüm annen. Birde utanmadan seni takmayan elin herifi için anneni aglatiyorsun. Evet bencilsin

Back