Pes artik

Onun kafasında hem saç kalmış hemde sarı mı ?

Boyadır o

O yaşta ki dedeye yakışıklı gözüyle değil beyefendi yada kaba gözüyle bakarım ancak

Ahı gitmiş vahı kalmış
Yasina gore yakisikli . dinç ki 32 yasinda metresi var aman ne bileyim peruk gibi de duruyor ama normalde sarisin

Yasina gore yakisikli . dinç ki 32 yasinda metresi var aman ne bileyim peruk gibi de duruyor ama normalde sarisin

Yav dinç olsa neolur olmasa neolur ? O yaşta ki dinçlik kendini yırtsa ayda 1 kere ilişkiye tekabul eder.

Parası olsuğu için sevgilisi var olmasa 32lik neyapsın onu
80 yaşına gelince çıtayı yükseltip 18liklede takılır biri kendini tatmin ediyo diğeri cebini olay bu

eee kadın arıyor da kimi istiyor

yani arayıp size bir şey diyor mu

ben onu anlamadım

arıyorsa açar istediğine bağlarsın

konuşmazsa kaparsın telefonu

adamın fan fin fonu ise onu arasın

patronun sevgilisi gelip muhasebedeki elemandan para mı istiyor
Enteresan bir sekilde arayip kapatiyor. Yani caldiriyor daha konusmaya firsat vermeden acar acma sesimi duyuyor kapiyor.
Taksi kapinin önünde cebinde nakit kalmamis kasadan ver demisler kasada olmayinca kadin azarlamis

Bu 3.konum. Paylasimlarima inanmayabilirsiniz. Yineliyorum baskasi olsa ben de inanmazdim. Senaryo yaziyorsun arkadas, yardim al cidden derdim.Tüm sacmaliklar beni buluyor farkindayim. İş arayisi icerisindeyim. Iş bulmadan cikamam ödemelerim var.

Calistigim is yerinde en uzun calisan benmisim. 6 yilda 13 tane eleman degismis. 13.eleman benim. 13, ugursuz bir sayi midir nedir, hos daire kapimizin numarasi da 13.

Amacim sadece paylasmak. Rahatliyorum sizlerle.

Kizlar, 2 sene olacak buraya gireli. İşe ilk girdigim günden beri sekreter alacaklardi. Almadilar telefonlar öyle yogun ki, size diger konularimda abartmadigim gibi bu konudada abartmiyorum. Bildiginiz çağri merkezi. 2 telefonum da asla susmuyor. 352 (!) kisiyle ugrasirken üzerine ödemeleri de ben takip ediyorum kasada eksik ciktiginda maasimdan kesiliyor. Fazla ciktiginda tabi ki bana verilmiyor. İşin şakasi bir yana hayir tezgahtar degilim. 52 kisilik bir fabrikada calisiyorum. O anda bizden çelik malzeme de satin aliyorlar.

En buyuk patronumuz 72 yasinda. Saglam adam. Kabul gercekten yakisikli ama zihni bulanik . İşe başladığım gunden beri bir numara surekli ariyor. Ama bir iki defa degil. Telefonumda numara cikiyor. Az once 12 kez aradi. Dayanamadim kadini aradim cep telefonumdan hanimefendi burasi iş yeri. Lutfen kimi istiyorsaniz aktarayim dedim. Hakaret etti kapatti. Hayir kizlar kesinlikle munakasa yasamadim. Konusmama firsat vermedi cunku. Size bu satirlari yazarken hala ariyor israrla.

Bu konusmayi duyan f.hnm da o kadin, X beyin fan fin fonudur (aynen boyle dedi.). 32 yasinda bir kadin. Para istiyor. Alana kadar da asla susmaz, biz boyle idare ediyoruz .Postaneden engellemeye kalktim numarayi, ama X bey izin vermedi bunaldim ben de dedi.

Tüm bunlari yasamamin bir nedeni var mi acaba ? Insani yasadigi seyler mi olgunastirir? Kalbimin nasirlandigini hissediyorum. Yogun iş temposunda beni ardi ardina arayip taciz etmesinden çok o adamin eşini aldatmasina taktim kendi zihnimde. Halbuki o kadar güzel bir eşi var ki sarisin, tonton guleryuzlu. Patron esi gibi asla davranmayan 60 yaslarinda deli dolu gelir gelmez evet aşkim gordugun gibi nezleyim, evet yavrum kolay gelsin. Güzellerim öpüldünüz bu gunde cok şıksiniz diye bizi motive eden bir kadin. Bogazim dügümlenir o kadini gordugumde .

Onun oglu. Çok guzel alman bir kadin ile evli. O da mutevazi gelir sohbet eder. Egitimli insanlar. Zavalli kadin o da aldatiliyor. Konusmalarini duydum. Hayir, kapı dinlemiyorum biraz bagirarak konustuklari icin odamdan da duyuluyor.

Beni ilgilendirmez kizlar. Bunu da dile getirmeyiz. Sadece , aldatmayan erkek var mi ? Eski esim de aldatmisti. Bana teklif eden erkekler de evli.

Erkeklerden tiksiniyorum.
:KK70: kutsal damacanadaki gibi üstüne bir damacana kutsal su döktür. Kara komedi filmleri olur ya yok artık dersin. sizin iş yeri filmin mekanı sende baş rol oyuncusu olmussun.

13 numaradan olabilir varyaaaa:KK57: benim de gittiğim her yerde... lise numaram 13 tü iş yerinde kart nom 13 dü şuan kapı numaram 13 bu işte bir iş var :rolleyes:

Şu işyerinden ayrılma derim.
Cidden boşluğa düşersin sonra.
İnsan bu kadar atraksiyonun üstüne, sıradan, standart bir düzende sıkılır :)
Gerçekten entrika bitmiyo bu iş yerinde, ilgiyle okuyorum :-)

Back