pes artık diyeceksiniz

teşekkür ederim arkadaşlar bazılarınız chatten aşk olmaz demiş doğrudur o zaman olesine başlamış bişeydi ben yaptığımın bi hata olduğunu biliorum zaten kusenimi zaten uyarmış bulunuorum bu konuda çünkü olan biteni bilio 2sindende nefret ediorum inanır mısınız dün çarşıya inmiştim biraz kafam dağılsın die gelinliklere bakmayı çok seven ben bakamıorum artık bu durumu annemede anlattım zaten en azından bi büyüğümün haberi olsun dedim annem ve halam bunu biliolar bana solemememi ve bundan sonrada onlarla görüşmememi solediler bolede yapıorum şimdi ama içimde fırtınalar kopuo onu geçmişte çok sevdiğimden falan deil kusenimin bana bole bi haksızlık yapmış olmasından ve yapmadığım şeyler için o çocuğun beni arayıp hakaretler etmesinden dolayı

buarada bi arkadaşımız demiş istemeye geldiler mi hayır daha gelmediler kurban bayramında geleceklermiş bana soledikleri buydu çünkü kusenim şehir dışında okuo ve bayram tatiline geldiğinde ailesine anlatacakmış

teşekkür ederim arkadaşlar bazılarınız chatten aşk olmaz demiş doğrudur o zaman olesine başlamış bişeydi ben yaptığımın bi hata olduğunu biliorum zaten kusenimi zaten uyarmış bulunuorum bu konuda çünkü olan biteni bilio 2sindende nefret ediorum inanır mısınız dün çarşıya inmiştim biraz kafam dağılsın die gelinliklere bakmayı çok seven ben bakamıorum artık bu durumu annemede anlattım zaten en azından bi büyüğümün haberi olsun dedim annem ve halam bunu biliolar bana solemememi ve bundan sonrada onlarla görüşmememi solediler bolede yapıorum şimdi ama içimde fırtınalar kopuo onu geçmişte çok sevdiğimden falan deil kusenimin bana bole bi haksızlık yapmış olmasından ve yapmadığım şeyler için o çocuğun beni arayıp hakaretler etmesinden dolayı

chatten aşk oluyor.....enyakın kız arkadaşım, chatten erkek arkadaşını buldu. ve nisanda evlendi. eşi Allah bozmasın,çok da iyi bir insan. ve çokta mutlular. arkadaşımın üstüne titriyor....

benm anladıgım kadrıyla kuzeninin bu olaylardan haberi yok
seni sınamaya calısmasından tehtitlerden haberi yok
haberi olsa dahi sen ona ve ailesine mutlaka durumu anlatmalısın
kuzenin durmu biliyoda yapıyo olsa bile ailesinin günahı yok
kuzeninin basına iş gelse kuzeninin aileside üzülür
yani intikama basvurma intikam duygusu kötü bir duygudur
belki kuzeninide tehtit ediyo ve sizlerin haberi yok
kuzeninin ve kendi ailenize herseyi anlatın o adam basınızı yakmadan

Son düzenleme:
coffee arkadaşım bence kusenim tehdit edilmio hatta hayatından gayet mutlu çünkü ramazan bayramında bile geldiğinde tatile bana anlatıodu erkek arkadaşını ama isim vermiodu ben bikaç kes sordum neden isim vermiosun o da boşver şimdi solemeyim ilerde herkes nolduğunu görecek ama büyük olaylar çıkacak şimdiden kimsenin canı sıkılsın istemiorum dedi

okypete arkadaşım chatten aşk da olabilir ama bana göre olmaz benmde bi akrabam chatten tanıştı evlendi mutlular ama ben buna karşıyım sadece bunu belirtmek istedim bole bişey başıma geldiği için sonuçta chat ortamında herkes kötü deil iyisi de var kötüsüde

teşekkür ederim arkadaşlar bazılarınız chatten aşk olmaz demiş doğrudur
bu çok kesin ve net bir yazıydı...... doğrudur.olmaz, dediğin için yazma ihtiyacı duydum. sonra ki mesajın da bana göre yi ekledin. . ..evet bu, size göre olmaz..bunun altını çizmekte yarar var.....bu yüzden örnek verme gereği duydum. aşk bazen oluyor ,bazen de olmuyor. ha size göre olmazsa bu sizin düşüncenizdir.... ona bir şey diyemem....

X