pes artık diyeceksiniz

buna benzer bişi bi akrabamın başına geldi
kendisi nette tanıştığı biriyle çıkıyordu ayrılmıştı en yakın arkadaşı ile tlfonda konuşmuşlar ve bu sefer onunla çıkmaya başlamış
şunu söliyim kuzenin senin çıktığına o gözle baktığı için karakter yapısı sıfır kötükedihüso
kötü sözler geçiyo içimden ama ağzıma yakıştıramıorum :kızgın:
o adama ane demeli diyecek söz bile bulamıorum :eek:klava:
bırak ne halleri varsa görsünler kuzenin kendisi bile bile bataklığa batmış cezasınıda çeksin kötükedihüso

Deger veren insan böyle otel falan teklif etmez bence,iyi yapmışsın ayrılmakla...

Kuezeninin yaptıgıysa kimseye güvenmemen gerektiginin kanıtı,takma kafana,ne halleri varsa görsünler,bunu yapan birini uyarsan da anlayacagını sanmıyorum....

Ben olsam sanırım susmazdım,kötüyüm belki ben bilemiyorum,ama bana yapılan bu yanlışa boyun eğmezdim susmazdım herkese herşeyi anlatırdım sora da ohh canıma değsin derdim

Ayrıca çok komik,bana olan güvenini ölçmek istiyorum benimle otelde kalacaksın,hayatımda daha da saçma bi mantık görmedim ben,hangi aklı başında düzgün erkek böle saçma bişi ister ki güveni ölçmek adına,sen bi bayansın kendini korumalısın herkese karşı,bu devirde kime o kadar güvenebilirsin ki? Bu dj akli dengesi yerinde olan birine benzemiyo bence,yazık kuzenine acıdım :)

kuzenin nasıl bir tipmiş öyle ya nedesek boş onun için tatlım üzme asla kendini ve sus boşver ne halleri varsa onu görsünler bu ilişkinin sonucunda kuzenin dersini alır zaten...

tek kelimeyle KURTULMUŞSUNNNN daha kötü şeylerde başına gelebilirdi
kuzenin bu otel olayını biliyor ve evlenmeyi düşünüyor bu adamla
evlensin kuzenin o zaman görsün bakalımkötükedihüso

arkadaşlar ben kusenimle herşeyimi paylaşırdım kardeş gibiydik nerden bilirdimki bole olacağını tehditleride o çocuk baya zengin ve buna güvenio yani parasına herşeyi yaparım dio senide kendimide yakarım dio aslında biçok şey başıma gelirmişte kusenime dua edeymişim ve benim o kusenim tatil için buraya geldiğinde bizim evimizi göstermiş çocuğa artı ev tlf numuzu bile vermiş o yüzden susuorum hattımı deiştircem ama işe yarar mı bilmiorum bu arada yorumlarınız için saolun inanın sağlıklı düşünemiorum artık

kuzeninle aranız nasıl bilmiyorum ama
öncelikle sana şunu sormak istiyorum;
eğer senin başına böle bişi gelmiş olsaydı sen kuzenin tarafından uyarılmak istermiydin?
eminim ki cevabın "evet" olurdu
bence sende kesinlikle kuzenini uyarmalısın
canım aranızda her ne olursa olsun siz akrabasınız
ileride kuzenin mutsuz olduğunda "keşke söleseydim" demiyecekmisin üzülmeyecekmisin bu senin vicdanını rahatsız etmeyecekmi sırf bu yüzden bile onu uyarabilirsin
kendisini olmasada bi abisi ablası varmı onlarlada paylaşabilirsin
tabi şöle bi ihtimalde var; o pislik herif senin bişiler söyleyeceğini düşünüp yedek bir B-planı yapmıştır.. :uhm:

kahve delisi arkadaşım kusenimle kardeş gibiydik aramızda neler geçtiğini onla neden ayrıldığımızı hepsini zaten bilio daha neyini uyarabilirimki yani herşeyi bilerek çıkmış

vayy be demek bu olay şekil değiştirdi eskiden pul koleksiyonumu göstereyimmiş yaa şimdi gel güven ölçelim olmuş olayın adı. iyi yapmışsın gitmemekle senin yerinde başka biri olsa giderdi belkide ki bak kuzenini istemeye gidiyomuş.. iyi olmuş kurtulmuşsun hiç ikisinide görme bence artık

kahve delisi arkadaşım kusenimle kardeş gibiydik aramızda neler geçtiğini onla neden ayrıldığımızı hepsini zaten bilio daha neyini uyarabilirimki yani herşeyi bilerek çıkmış

ozaman ne ile tehdit ediliyosun ki ailesine sölemeklemi acabaCADIARZU
yapacak bişi yok bu durumda:uhm: yani kuzenin göz göre göre ateşe atıyo kendini... yazık diyorum sadece

cnm öncelikle sen en iyisini yapmışsın ayrılmakla hemen otel odasında benimle kalda ne demek ya bence o dediğin gibi paralı birisi olduğu için ukala anladığım kadarıyla ve şimdiye kadar çok fazla istekleri konusunda red edilmemiştir sende ona hemen rest çekince kabullenemedi sonrada kuzenini kandırdı ama asıl burda hata yapan kuzenin olmuş bu kadar ii anlaşırken herşeyi bilirken nasıl olurda onunla birlikte olup senin ayrıldığın ve bu tarzda ki bir kişiye evet diyebilir. kuzenin kendisi seçmiş kararını kendisi vermiş herşeyi göre göre
ne hali varsa görsün. sende seni tehdit eden kişiye çıkıyorsun evlenmeyi düşünüyorsun biz seninle tel ve netten başka bişey yaşamadık yüzyüze görüşüncede olmıyacağını anladım beni rahat bırak yoksa savcılığa hakkında suç duyurusunda buluncam hem tel için hemde yaptığın tehditler için de artık kendi ilişkisine baksın sen neyi kime anlatıcaksın ki zaten ilişkinin kendi içinde olan kuzenin o da herşeyi biliyor. bile bile lades demiş

bende arkadaşlara katılıyorum canım terketmekle en doğru kararı almışsın oda terkedilmeyi hazmedememiş belli oluyor bu kuzenıne gelıncede salla gitsin herşeyi bildiği halde onla beraber ne halleri varsa görsünler sana edilen tehtite gelincede meleğim ona deki savcılığa suc duyurusunda bulunacam de o zaman o görür işte gününü onlardan uzak dur görüşme derim senın önünde daha güzel günler seni bekliyor canım

Canım ne halleri varsa görsünler,sen kurtulmuşsun şükret,heralde kuzenin otel sınavından başarıyla geçti.sus tabiki seyirlerine bak,öyle kuzende düşman başına,asıl şahsiyetsizlik kuzeninde,elalemin herifine laf demekten önce,kuzenin yapmış enbüyük ayıbı.

arkadasım sen bence kurtulduguna dua et .... o adam tam bir serefsizmis ki kuzeninde öyle ...bizde bir söz vardır affınıza sıgınarak söylüyorum .. TENCERE YUVARLANIR KAPAGINI BULUR...B.. YUVARLANIR TOPAGINI BULUR YANİ BOSGEÇÇÇ İKİSİDE ADAM DEGİLMİS Kİİİ İLERDE BİSİ OLURSA KENDİ DÜSEN AGLAMAZ MANTIGI İLE YOLUNA DEVAM ET .. BEYNİ YOKMU O KÜZENİNİ... TEHTİD TELEFONLARINA GELİNCE YAZDIGIMI SÖYLE O ÇOKKKK İYİ ONLAR YANİ ... NE KADAR KALİTE BİR İNSAN OLDUGUN BURDAN BELLİ OTEL TEKLİFİNİ KABUL ETMEMİSSİN KUZENİN İSE YANİİİİİİİİİİİİİİİ

çok afedersin ama kuzen kabul etmiş haralde,iş bu noktaya geldiğine göre.
eee napacaksın .kendi düşen ağlamaz.
anlayamadığım sen aileye söylediğin takdirde,seninde görüştüğün buluştuğun ortaya cıkacak ve ailende sana kızacak.nasıl böyel birşey yaptın diye.
bu durumda hepiniz suçlu sayılıyorsunuz.dolayısıylada kuzeninede izin verilmiycek.seni ondanmı tehdit ediyorlar bunlar.
eğerki vicdanın rahatsa,elden bişey gelmez,gözlerine görünecek varsa,onu yaşıcaklar demekki.

ay aman ya ne yorum yapılırkı buna terbıyesızzzzzlerre bak sen hele:kızgın: bence sen gene kuzenın olacak sahsa uyarını yap sonradan ogrendıgınde sana sert cıkmasın sonucta ben solemıstım dersın cıkarsın ısın ıcınden bu mıllette ne bıcım mıde var anlamıyorum ılk senle sonra kuzenınle demekkı adam evlenecek bırını arıyomus bu sen yada o farketmessmıs ah o adamı bana verecekler varyaaaaa:eek:klava:ıbretı alem ıcın ben ona yapacagımı bılırdımya neyse:eek:klava:sınırlenmek yakısmıo banaa

bence hıııc karısma valla eden bulur sonra senın aılenle basın belaya gırer tanıma onları kuzenınlede samımı olma kardes gıbıydık demıssın böle iş mi olur yaa pes .. uzak dur ıkısınden de tehdıtlerı salla yaa bana ne benım ısım olmaz sızle yolunuza bakın pıslıgınıze bulaşmıorum de:nazar:

irna arkadaşım efet ole bi durum olursa aileme sonuçta ben rezil olcam işin bu noktaya gelceğini bilsem bole bişey yapmazdım zaten lanet olsun onu tanıdığım güne ben bu olayı 15 gün falan oluo hala mantığım almıo ve kendimi toplamaya çalışıorum evlenselerde bende kurtulsam ama evlenince kurtulabilecek miyim o o da meçhul

X