pes artık diyeceksiniz

Bence kesinlikle konusmalisin..belki ileriki zamnda evlenirler ve o solerse kuzenin sana neden solemedin demezmi...ha belki bole biseye cesaret edemez ama ne olur ne olmaz sen sole yinede

ben sonucu merak ettim geldilermi kuzenini istemeye ,sen sansliymissinki boyle bir insandan kurtulmussun.kuzenin icinde kendi dusen aglamaz dersin .

cnm kuzenin bilmiyormu seninle çıktığını birzamanlar kime neyi söyliyceksinki seni tehdit ediyorlar.sonra seni kafa dengi bulamamış ayrılmışsınız.sonrada kuzeninle çıkmıi.çok etik olmamış ama malesef böyle midesi geniş insanlar var.bence olanı biteni karşıdan izle.sonuçda aşkından öldüğün bir adam değil.bırak ne halleri varsa görsünler.zaten işin içinde chat otel gibi kelimeler var.ailelerin bilmemesi daha iyi gibi geldi banada

ayh inanmıorm yaa
şu hayatta neler yaşnıorr maalesef:S

bence kesinlikle ne pahasına olursa olsun kzueninize söyleyinn açıklayın herşeyii
snra vicdan azabı ömür boyuu olmaz:S

canısı kuzenine kuzeninin ailesine ve kendi ailene mutlaka durumu anlat
şimdi korksan sussan ne olcakki
o zaman evlendikten sonrada durmaz daha içinize kadr girer basınızı yakar daha kötü olur senin içinde kuzen içinde

kuzenini uyarıcak bi durum yok,
sanırım kuzeninle siz cıkarken tanıştılar
ve kuzenin biliyor.
yani o da masum değil
ama senden sonra senden bağımsız bi tanışıklıkları varsa
uyarmalısın.

Kuzeninle ve bilhassa ailesiyle mutlaka konuşmalısın..
Böyle bir insanın ileride yamuğu cıkacak ortaya mutlaka..
O zaman eğer söylemezsen yine sen suçlanacaksın "neden söylemedin" diye..
Git söyle,konuş ilerde ben söylemiştim dersin en azından..

kuzenin ayrılık sebebinizin de bu otel odası oldugunu biliyor mu?benneyaptımki
biliyor ise söylenecek bişey yokbenneyaptımki
çıktıgınızı bilio ama ayrılık sebebinin bu oldugunu bilmiyosa
yine yanlış yapmş sana ama uyar,sebebi bilsin.benneyaptımki
gerçi bu adam aynı sınavı ona da yapmıştır ya neysebenneyaptımki
bence kuzenin bırak ne hali varsa görsün denecek durumdabenneyaptımki
sen kurtulduguna şükret benneyaptımki

adam seni sınamak istemiş ama sınavdan kendisi kalmış
hep sölerim biri diğerini sınamaya calısıyosa kendisi kaybeder

Son düzenleme:
iyiki ayrilmissin...ya kizma gücenme ama canim internetten falan tanisip cikmak bana cok tuhaf geliyor...sanki zaten yalan gibi,amaan anlatamiyorum bosver;p
bence kuzenini uyar,hos gözü karadiysa seni dinlemez hatta cephe alir ama sen görevini yap bence
bu adam sana yakin olmak icin onu ayartmis olmasin??tv de hergün neler görüyoruz,bu konudada dikkatli ol derim,basina bi bela acilirsa ara bozan seni gösterirler :/
görevini yapar aradan cekilirsin,aileden cok samimi buldugun bi yakininlada paylasabilirsin,gelecekte olabilecek herhangi yanlis biseyde durumu basindan bilen biri sana destek olacaktir...

Bu dj şahıs ile kuzeniniz tencere kapakmış yani....
Al birini vur ötekine...
İstemeye geldiklerinde bir bir dökerdim bütün pisliklerini ortaya.

kuzenine yazık.bence hemen uyar onu.tehdit filan boş şeyler.ısıracak it havlamaz derler.kalitesizliğin daniskası bu yaptığı.

canım kuzenının aklı olsa zaten o cocukla cıkmazdı sen yınede uyar ınsanlık gorevı olark gerısı onlara kalmıs hııc karısma derım

ilk basta kizma darilma hata sende insan kirk yildir tanidigina guvenemezken internetten birinle arkadaslik yapmak hele bulusmak hadi bunu gec guven icin otelde kalmak ne akil almaz birsey senin bile buyuk olcude tanimadigin birini ailenden biriyle tanistirmanda kotu olmus belkide kuzeninde bu isten cok zarar gorucek ve o kisiyle akraba olmus bile olucaksin kisaca ailenize girmis olucak bence kuzeninle bir kez konus dinlerse oh ne ala ama dinlemez evlenirse yazik olur bence birdaha internet asklarindan kesinlikle uzak dur saglikli akilli mantikli insan zaaten sanalda bir birliktelik aramaz aramaya ihtiyac duymaz duzgun iliskiyi yuzyuze yasar monitore gizlenerek degil

tehdit etiklerinde mutluluklar dile ve umrumda değil de bırak ya kuzenin de serefsiz adam da ne halleri varsa görsünler sen de bu ilginç filmin sonunu izle olsun bitsin..nasılsa bu bir trajedi..

kuzenin para meraklısıymış canım
tehdittende korkma bi b..k yapamaz tehdit etttiğinde ateş olsan kendini yakarsın yavrumm yürüüü dee :nazar: hatta tehdit ettiğinde sakınn korkma bişey yapamazz inceldiği yerden korksun ayrıcada bilirki hepinizin başı belaya girer hepiniz yanarsınız bunu o çocukta iyi bilir..
hem merak etme kuzenini istemeye falanda gelmezz ne kızlar var ya kuzeninde baktıki iş var yerimseniben onuda yakın bi zamanda güven ölçmek için eve film izlemeye çağırır :roflol:

kuzeninede söylüyceğin şey şu olsun ;
'' geride kalanı çöp diye atmışım köpek olan buyursun karıştırsın '' yerimseniben

hiççç tınlama hatta başkasını bull tınlamadığını bilsinlerr

amannnnnn cnm boşver adamın ne oldugunu görmüş oldun ve kurtuldum diye sevinmelisin bence..bırak evlenip birbirlerini yesinler..bence mutlu olmaslarr..etme bulma dünyasıı..

Eger kuzenin senin bu cocukla birseyler yasadigini bildigi halde onunla evlenecekse bence sus..
Birsey söylemeye degmez..
Kendi düsünsün, evlilik plani yapan biri, kuzeniyle daha önce cikan biriylede evlenilmeyecegini bilmesi lazim.
Allah islah etsin.

X