pes artık diyeceksiniz

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
36
arkadaşlarım desteğinize ihtiyacım var bu konuyu aslında yazmıcaktım ama başka konuşabileceğim kimse yok
Ben bundan 2 sene önce biriyle chat te tanıştım 6 ay kadar tlf da konuştuktan sonra yüzyüze görüştük ii birine benziodu bana mesleğinin istanbulda dj lik olduğunu soledi doğruymuş ama ben inansamda ark larım yalan soluo diolardı nese görüştük fln 2 kes yüzyüze ama sonra ben oraya geldiğimde bana olan güvenini ölçmek için benle otelde kalcaksın deyince bende ayrıldım bole bişey bana uygun deildi çünkü .. ayrıldıktan sonra barışma çabalarına girdi ve ben barışmadım tabi benim sayemde kusenimle tanışmıştı benden sonrada onla görüşmüşler ve çıkıolar şimdi düşünebilio musunuz ?? yabancı biri deil kusenim ve ben tehdit tlf ları alıorum bayramda kusenimi istemeye geleceklermiş dün yine bi tehdit tlf nu aldım tembihlendim onlar buraya geldiğinde susacakmışım kimsenin haberi olmayacakmış bu kadar işte yorumlarınızı bekliorum..

kuzeninle aran nasıl bilmem ama bence onu uyarmalısın.belki sana değil ona inanmayı tercih edecektir ama en azından ilerde bir sorun yaşarlarsa keşke söyleseydim diye vicdan azabı çekmezsin.

sen ayrılmakla en iyisini yapmışsın...
ama kuzenine pes dogrusu gercekten....
başka birşey bulamıyorum söyleyecek...

Hakikaten pes yani.

Hayatım bırak ne halleri varsa görsünler. Çirkefe bulaşma hiç. Öyle tehdit telefonlarına falan da pabuç bırakma, ya ver ağızlarının payını ya da hiç açma bile sıkma canını. Hale bak, gölgelerinden korkar hale gelmişler, hiç bir şey yapamaz onlar korkma. Haa kuzenine de tebrikler doğrusu, bütün bunların olmasına izin veriyor ya Allah onu da bildiği gibi yapsın ne diyeyim.

hee bu arada kuzeninde de ne mide varmış şaştım doğrusu... tehditler içinde endişelenme havlayan köpek ısırmaz..

ne desem şimdi size..... dj, zaten adam değilmiş,şerefsizin tekiymiş...kuzeninizin de ondan kalır yanı yokmuş....ben olsam, asla susmazdım. yok öyle şey.hem suçlular hem de güçlü... aileme söylerdim. beni tehdit ediyorlar diye. tehdit suçdur. bu arada ,tehdit derken,neyle tehdit ediliyorsunuz...ne diyorlar size...söyler misiniz...ne yapacaklarmış......o güveninizi ölçmek olayı da hikaye.... bir atılım yaptı... siz hayır deyince, seni ölçmek istedim yalanını söyledi..boşverin ,üzmeyin kendinize,tam kuzeninize layık biriymiş o. al birini vur öbürüne............

bence bu tehdit eden kişilere şöyle deyin;
'' siz tehdit ediyorsunuz diye değil,hiç umrumda olmadığı için susuyorum..kalitesini bu şekilde ortaya koymuş insanlarla işim olmaz,onlar hakkında konuşup kalitemi we sewiyemi düşürmem,bundan sonra ne yapacakları da beni hiç ilgilendirmez,benim hayatım zaten kaldığı yerden dewam ediyor.gölge etmeyin yeter..''
we bence hiç ama hiç ilgilenmeyin..
üzerinde konuşsanız ne olacak..adamın kalitesi ortada ,
kuzeninki zaten.. yorumsuz..

O adamdan kurtulmuş olman çok güzel bir şey,kuzenin eğer onunla evlenmeyi düşünüyorsa sana değer vermiyor demektir.O yüzden de boş ver,ne yaparlarsa yapsınlar.

bence kuzenini uyarmalısın.....gerçi çok ayıp etmiş ama yinede o kişi adam olmaz,hatta evlendikten sonra bile seni rahat bırakmaz gibi geldi bana aman dikkat et canım..................

Bence hic karisma sonra cekemiyo istemiyo konumuna düşersin bence hiç karişma derim boşver zaten kuzenin sana böyle bir şeyi yapabiliyosa çeksin cezasini....

Bence burda o çocuğun hiç suçu yok suç sen ve kuzeninde suç sende çünkü chat den tanıştığın birine bukadar güvenmişşin şuç kuzeninde çünkü kusura bakmayın haddimi aşarsam ama sana bu şerefsizliği yaptığı için suç onda sanki başka erkek mi yok da senin birlikte olduğun birisiyle kalkmış evlenmeye çalışıyor..hiç takmayın bence kuzeniniz bulsun cezasını kimseye de birşey söylemeyin sizin içinde hoş bir durum değil

evlenseler "sevdiler yuva kurdular" diyebilir bu arkadaşımız ama anladığım kadarıyla bu dj kullan at modeli bir arkadaş....kızı (arkadaşın kuzenini) seni istemeye geleceğiz ayaklarıyla yine otele atmaya çalışıyor da olabilir.....ne bileyim ya....

evlenseler "sevdiler yuva kurdular" diyebilir bu arkadaşımız ama anladığım kadarıyla bu dj kullan at modeli bir arkadaş....kızı (arkadaşın kuzenini) seni istemeye geleceğiz ayaklarıyla yine otele atmaya çalışıyor da olabilir.....ne bileyim ya....

Aynen katılıyorum. Böyle adamdan yar olmayacağı gün gibi aşikarken kuzen kişisi de saflıkta nirvana yapmış maşallah.

canım yat kalk dua et bence kurtulmuşsun o adamdan.ne bana güveniyorsan otelde kalırsın benle.peki ne olacaktı ateşle barut yanyana durmaz.yada zorla sana tedavüz edecekti.yada bişey olmadı farzet demekki kuzeninde gözü varmış ona gitmiş.ya evlendikten sonra kuzenine asılsaydı..boş ver kurtulmuşsun...boşver kimselere bişey anlatma.ne halleri varsa görsünler.kuzenin düşünsün...biliyordu dimi ilişkinizi kuzenin..valla ben olsam kaldıramazdım...

sımdık ne demek nan otelde kalmakla guvenmı olurmuş yolla sen bana o cocuğu bı guzel yolam onukötükedihüso
bı kere karaktersız olduğu ılk bastan bellı neyse gelelım kuzenıne cok kafasızmş o svdığı ıcın deılde koca arıyo kendıne ama anlaması lasımkı sana yar olmayan onada olamas ve mutlu olcağını sanmıyorm takma kafana gıt kuzenıne de anlat bence anlamas ve derkı benı kıskanıyo aman ondan sonra salla gtsın evlensınde gorsun nasıl bı karakterdekı bı adamla beraber sen daha ıyılerıne layıksın salla gıtsın hayırlı olan daha ılerde demekkı:1closedeyes:

X