- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
-
Allah razi olsun. Tabi Rabbimin takdiri hersey . Hic anne olamiycam diye cok üzülüyorum . Korkuyorum bu yuzdenCanım amh yumurta rezervini gösteren bir değer ama değerin hamileliği imkansız kılacak bir değer değil. Youtube'de düşük amh ile hamile kalabilen o kadar çok kişinin videosu var ki, bir göz at derim. Rabbim ol derse olur üzülme.
Bunu bir kac ay oncesinde izlemistim. Ben de o sans yok ne yazikki .
Bunu bir kac ay oncesinde izlemistim. Ben de o sans yok ne yazikki .milletteki şansa bak vallaha
Allahtan umit kesilmez elbette ama artik cevremde çocuklu insanlari gorunce bile sevinmiyorum .eskiden olsa cok severdim oyle cocukli insanlari gorunce. Allahim gunah yazmasin ama cocuklariyla paylasim yapan kadinlardan nefret ediyorum artik ..Bu kadın daha baya uğraşmış kaç kez hüsrana uğradım dedi şıp diye olmamış. O şans bendede yok malesefnapalım Allahtan umut kesilmez elimizden geleni yapacağız.
Allahtan umit kesilmez elbette ama artik cevremde çocuklu insanlari gorunce bile sevinmiyorum .eskiden olsa cok severdim oyle cocukli insanlari gorunce. Allahim gunah yazmasin ama cocuklariyla paylasim yapan kadinlardan nefret ediyorum artik ..
Haklisin gercekten psikolojikmen yokum sadece bedenen ayaktayımBebek görünce dayanamıyorum eskisindende çok seviyorum.. Ama paylaşımlar tokat gibi gerçekleri yüzüme vuruyor benimde. Nefret büyük bir kelime şeytan dürtsede kötü düşüncelere yitmeye çalışsada fırsat vermiyorum. Belkide senin için en iyisi sosyal medya hesaplarını kapatmak.. Kendine zarar veriyorsun
Evet sadece 1 tane saglikli yumurta yeterli ama ne yazikki 1.5 senedir bulamiyoruz o yumurtayi su an 2. Asilam yapilcak yarin .duaya cok ihtiyacim varAmh degeriniz yukselmez yumurta rezervi hakkinda bilgi verir, ama hamile kalmaniza engel degil sadece yillarca oyalanip beklemeyin zaman kaybetmeyin cunku her yil bir miktar daha azaliyormus
Amh 0.01 ile bile hamile kalan var bebek icin bir yumurta 1 sperm yeter
Evet sadece 1 tane saglikli yumurta yeterli ama ne yazikki 1.5 senedir bulamiyoruz o yumurtayi su an 2. Asilam yapilcak yarin .duaya cok ihtiyacim var
Koenzim q10Bence takviye vitaminler kullanabilirsin canim mutlaka arti saglayacaktir. Ari sutu bal polen al mutlaka. Promotil woman ya da muadili olan vitaminlerden kullan bak gor tedavine cok iyi arti saglicaktir
Koenzim q10
omega3
previt positive diye iki tane takviye edici var elimde cem celike gitmistik bahceciye o vrrmisti bunlari . Sonra baska yerde tedavime devam edince kaldi onlar kullaniyim onlari o zaman vitamin sonucta
Cok tesekkur ederim gercekten boyle soyleyerek bile icimi ferahlattiniz nedenseTabi ki koenzim ve omega3 cok gerekli ztn♥
Cok tesekkur ederim gercekten boyle soyleyerek bile icimi ferahlattiniz nedense
Kuzum ben sorun olmamasina ragmen hem esime hem bana almistim vitaminleri ne kadar saglikli olursak depolarimiz dolarsa o kadar kaliteli yumurta kaliteli sperm
Cok tatlisin yaKuzum ben sorun olmamasina ragmen hem esime hem bana almistim vitaminleri ne kadar saglikli olursak depolarimiz dolarsa o kadar kaliteli yumurta kaliteli sperm
Moral bozmak icin soylemiyorum ama bu videoyu ceken hanim kisa surede dusuk yapmis.Bunu bir kac ay oncesinde izlemistim. Ben de o sans yok ne yazikki .milletteki şansa bak vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?