• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 😣😫AMH BELASI 😫😣bana akil verir misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de d vitamini demek istiyorum. Herkeste eksik neredeyse. Mutlaka olcturup gerekirse takviye alin. Herkesin dedigi gibi 1 yumurta yeter. Umutlu olun 😊
Vitanminsizlikten mi oluyor bunların hepsi diyorsun 🤔 bu zamanda hersey hormonlu saglikli bisey yok ki insan gibi calissin yumurtaliklarimiz dogalini bulmak da cok zor herşeyin

Kizlaarre kiizzzlllaarrr benim amh 0.91 di en son 2 ay once .yukselme ihtimali var mi ?
Amh dusuk olup da hamile kalabilen var mi lutfen bana iyi gelicek seyler soyleyin moralim cok bozuk çünkü 😔 1 asilama denedik 😫😣😣😣tutmadi su an 2. Asilamadayim o da tutmazsa zaman kaybetmeden tüp bebege gecis yapmamiz gerekiyormus.
(((Yasim 24 . Doktorum normalde benim yasimda olan birinin bu ignelerle falan 4 tane yumurtasi olgunlaşması gerekiyormus. Ama benim sadece 2 tanecik gelismis . Soldaki 19mm sagdaki 16 mm olmus. )))
Canım lorikom benim lütfen yapma böyle üzme beni de seninkinden düşül amh ile hamile kalan bir sürü örnek var saraçoğlunun videolarını izle lütfen ve kafama takma sakın inanki kürler doktorların ilaçlarından daha etkili bana göre, Allah ol derse istersen hiç yumurtan olmasın nasıl hamilelik olmayacak söyler misin o yüzden sen gönlünü ferah tut hem bak yaşın da çok genç yapma nolur 🙏🙏😘😘

Kizlaarre kiizzzlllaarrr benim amh 0.91 di en son 2 ay once .yukselme ihtimali var mi ?
Amh dusuk olup da hamile kalabilen var mi lutfen bana iyi gelicek seyler soyleyin moralim cok bozuk çünkü 😔 1 asilama denedik 😫😣😣😣tutmadi su an 2. Asilamadayim o da tutmazsa zaman kaybetmeden tüp bebege gecis yapmamiz gerekiyormus.
(((Yasim 24 . Doktorum normalde benim yasimda olan birinin bu ignelerle falan 4 tane yumurtasi olgunlaşması gerekiyormus. Ama benim sadece 2 tanecik gelismis . Soldaki 19mm sagdaki 16 mm olmus. )))
Oluşan yumurta sayısına hic takılma benim de aşılama ilaclarıyla 1 yumurtam oluşmuştu ve amh 3.2 idi

Eşimdeydi benim sıkıntı tutmadı aşılama tüpe gectik ilk denemede oldu cok sükür :) sende yumurta oldugu sürece gayet de gene kalabilirsin
Ilkinde tutmadi asilama yarin 2.sini yapicak doktorum .benimde bastq esimdeydi sorun sonra ameliyat oldu duzeldi cok şükür:) Allah,bagislasin😍

Ben size anlatiyim belki yardimci olurum ama gerci bana kimnyardim edicek. Ben dra gittim iste video da anlattigim gibi annem hastanedeydi bobreklerinden sorun cikti ben agla zirla birden afedersiniz surekli kahverengi lekelenmeler geldi durmak bilmedi 20 gun 25 gun sonra dr agittim yumurtaliklarin gayet iyi dedi bana sonra test istedi 3 gun sonra kan testinde agzinda sakiz ayakta poposunu sallaya sallaya sekerim sen menopozsun bebek falan hayal etme bide seni kanser yonunden arastiralim parca alalim demezmi. Nutkum tutuldu agla agla ciktim ordan. Bu sefer o psikolojiyle korunmayi biraktim birde amh dusuklugu fsh dusuklugu yazip basladim netten arastirmaya saracoglunun videolarindan kur yapmaya basladim

Canim amh yukselmiyor aksine amh dusen bir deger benim gecen yil 0.38 di birkac yumurta oluyordu zaman kaybettim malesef bu yil muaynede hic yumurta bulunamadi . Amh dusuk olup gebe kalabilenleri okumuştum Allahin takdiri mucizesi. Ama vakit kaybetme tupe basla hemen derim ben kaybettim şimdi tupe baslayamoyorim yumurta olmadigi icin iki hafta sonra prp yapilcak bana

Kurleri yaparken asil fsh degil amh bakilmasi gerektigini ogrendim aman allahimmmm 0.01 cikti bu seferde hadi bir postada ona agladimmi tup bebekle olmaz dendi dusunun neyse ben 3 aylik kuru yaptim ve bir baktim hamileyim Allah taklalar atiyorum evde sevincten. Neyse kalbi durdu bebegimin ve kurtaj oldum simdi lohusaydim dogsaydi

Ben ara verdim bu olaydan sonra. Bu sefer saracoglunun kendisini aradim bana gene ayni tarz ama farkli kullanimli urunler geldi. Kurtajdan sonra 2 ayda bir regli olmaya basladim bu arada. Amma velakin ben simdi 1 ayda 2 kere regli olmaya basladim geven ay doktora gittim fsh 8 lh 10 prolaktin o su bu su iyi cikti he estradiol yuksek cikti biraz od da yalan olmasin 135 falandi amma velakin artik ben o otlari kullanmaya korkuyorum bobreklerim agrimaya basladi yarim yamalak kullandigim halde bu kadar dustu guzel ama cidden korkmaya basladim. Vucuduma zarar vericem diye

Kurleri yaparken asil fsh degil amh bakilmasi gerektigini ogrendim aman allahimmmm 0.01 cikti bu seferde hadi bir postada ona agladimmi tup bebekle olmaz dendi dusunun neyse ben 3 aylik kuru yaptim ve bir baktim hamileyim Allah taklalar atiyorum evde sevincten. Neyse kalbi durdu bebegimin ve kurtaj oldum simdi lohusaydim dogsaydi
Cok uzuldum Allah sabirlar versin😔😔

Back