Merhabalar benim de amh ım düşük bir buçuk senedir çocuk istiyoruz olmuyor, 1.2 çıkan değeri doktorum gözüken folikülle (27 yaşımdayım muayenede 3 folikül gözüktü) sonucu doktorum uyumlu bulmayınca daha iyi bir lab da yaptırdım 0,79 çıktı maalesef. Yumurta takibi, klomen, bir sebepsiz infertilite kürü eşimle birlikte ( o zaman amh ım 2.08 di hiçbir dr da sebep bulamıyordu bir senede 0.79a düştü) 3-3.5 ay kadar yaptık saracoğlu. Sonrasında amh kürü yaptım tüm hormonlarım prolaktin de çok normal olduğu için. Sırasıyla soğan - aslan pençesi (incir prolaktini yükselttiği için) sonrasında incir. Fakat 11. Günde prolaktin baktırdım 33 çıktı yarıda kestim öyle olunca. İki aydır bir tüp bebek doktoruna gidiyorum aşılamanın bizim için zaman kaybı olacağını spontan bir gebelikteki şansımızdan bir farkı olmadığını söyledi. Bazı takviyeler önerdi arı sütü, polen, resveratrol, omega 3, koenzim Q10. Öbür ay tüp bebeğe başlayacağız. Bende durum bu, benzer olduğu için sorun yazmak istedim. Çok uğraştım ama bitkisel ya da başka türlü olmadı benim spontan maalesef. umarım sizin aşılamanız tutar.