Perşembe günü Oğlum ameliyat olacak

gulceayyuzlum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
2.670
1.270
333
Slm arkadaşlar 1,5 yaşındaki oğlumun doğuştan tesislerinde su toplaması vardı(hidrosel)1,5 yaşına kadar beklenip düzelmediği taktirde ameliyat edilecekti. malesef bu zaman zarfında düzelme olmadığı gibi tek yumurtalığıda yukarı kaçmış diğer oğlumdada aynı sıkıntıları yaşamıştım ve şuan gene aynı sıkıntıdayım. lütfen oğlum için dua edin ameliyatı başarılı geçsin diğer oğlum aynı operasyonu 2 kez geçirmişti inşallah bu oğlumda tek seferde kurtuluruz bu rahatsızlıktan.

ALLAHim yardimciniz olsun, InsAllah düsündügünüzdende basarili bir ameliyat gerceklesir.. Korkmayin birsey Olmicak ALLAH'in izniyle..
Dilerim Ailecek saglikli sorunsuz uzun bir Ömüre sahip olursunuz..

Rabbim şifasını versin yavrunun.. bende oğlum ameliyata girerken çok stres yapmıştım seni anlıyorum kalbini ferah tut... en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah... rabbim dermansız dert vermesin

allah yar ve yardımcınız olsun inşallah melekler oğlunuza güç ver allahın izniyle atlatırsınız inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Gelmiş geçmiş olacaktır inşallah Allah'ın izniyle.

Hem zaten daha önceden bildiğiniz bir operasyon olması, bir parça da olsa sizin için de rahatlatıcı bir etken olsun lütfen.

Çünkü belirsizlik veya bilinmeyenler insanı çok daha büyük bir olumsuzluğa sokuyor ya, o açıdan öyle düşündüm.

Benim oğlum da sizinkinden biraz daha büyükken fıtık ameliyatı geçirmişti. Yumurtalıklarda yer değişikliği falan yoktu fakat tam yumurtalıklarının üzerinde kasığa doğru bölümündeymiş.

Diğer arkadaşlar gibi ben de en iyi dileklerimle dua ettim, sağlıcakla ve bir başka operasyona gerek kalmadan hemencecik ve en az sıkıntıyla atlatın inşallah.

Rabbim şifalar versin, şâfi ismini tecelli ettirsin inşaallah. Endişelenme Allahın izniyle ameliyat iyi geçecek bacım.

Rabbim şifa versin..

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…