- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
Bizde de vardı o, hatta kist vardı 28. haftada %98 geçiyormuş, merak etme, benim içim rahat sen de rahat ol :)Bugün bende perinatalojiye gittim ve bebeğimin beyninde sınırda sıvı göründü takip önerdi inşallah sıvıda genişleme olmaz dua edin nolur
Saol canım inşallah geçer siznki geçtimiBizde de vardı o, hatta kist vardı 28. haftada %98 geçiyormuş, merak etme, benim içim rahat sen de rahat ol :)
Evet şu an ne su ile ilgili ne de beyin ile ilgili bir problem yok, sizin de geçecek merak etmeyin :)Saol canım inşallah geçer siznki geçtimi
Maşallah ne güzel inşallah bizimkidegeçer rabbimin izniyleEvet şu an ne su ile ilgili ne de beyin ile ilgili bir problem yok, sizin de geçecek merak etmeyin :)
İnşallah, ben sıkıntı olacağını zannetmem :)Maşallah ne güzel inşallah bizimkidegeçer rabbimin izniyle
Bende basindan beri perinatologa gidiyorum basta cok dr gezdik ama memnun kalmadim simdiki dr dan ise cok memnunum tehlike olsun veya olmasin kafam cok rahat oluyo cunku herhangi tehlikeli bi durum u onceden anlayabiliyorlar bence gitmende fayda var ist. Da gidiyorum ben
Evet avr. Yakasi benim sürekli dr um kendisi dogumada o girecek balat hast. Calisiyor Haftanin iki gunu op.dr.mehmet aygün ayrintili usg da yapiyor onda oldu yine benim ayrintiliİstanbul da nereye gidiyorsunuz? ben de ayrıntılı için araştırıyorum da.Avrupa yakasındasınızdır umarım
Evet avr. Yakasi benim sürekli dr um kendisi dogumada o girecek balat hast. Calisiyor Haftanin iki gunu op.dr.mehmet aygün ayrintili usg da yapiyor onda oldu yine benim ayrintili
Bugün bende perinatalojiye gittim ve bebeğimin beyninde sınırda sıvı göründü takip önerdi inşallah sıvıda genişleme olmaz dua edin nolur
Evet bebeğimin beyninde sınırda sıvı görünüyodu 10mm di allahıma çok şükür ilerlemedi bebeğim sağlıklı 6 aylık şuan inşallah sizde sorunsuzca bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahGamze Hanım merhaba,
Kusuru bakmayın forumda arama yaparken sizin iletinizi buldum. Bende 26+3 günlük hamileyim. Geçen cumartesi son kontrolümüzde bebeğimin beynindeki sıvının 1,12 mm olduğu görüldü. Sizin olayın üzerinden uzun zaman geçmiş. Daha sonra ne oldu? Azaldı mı acaba sıvı? Nifty test yaptırdım onun sonucunu bekliyorum çok tedirginim. İnşallah sizin gebeliğiniz güzel sonuçlanmış sağlıcakla kucağınıza almışsınızdır bebeğinizi?
Evet bebeğimin beyninde sınırda sıvı görünüyodu 10mm di allahıma çok şükür ilerlemedi bebeğim sağlıklı 6 aylık şuan inşallah sizde sorunsuzca bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah