• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perimsinin Peri Masalı :)

Umarım alınmazsınız,büyük göstermişsiniz çok,onun dışında güzel bir düğün olmuş,mutluluklar.:130:

Hadi yaa genelde hep küçük gösterdiğim söylenir :) belki profesyonel makyajdan oldu :)
Bu arada eşimden 5 yaş büyüğüm :9:
alınmadım niye alınıyım sizin fikriniz...Güzel dileklere tesekkür ederim :16:

tatlım çok şahane olmuşsun .çokta yakışmışsınız hersey çok özenle seçilmiş belli ..bir ömür boyu mutluluklar RABBİM utandırmasın.:nazar:

tatlım çok şahane olmuşsun .çokta yakışmışsınız hersey çok özenle seçilmiş belli ..bir ömür boyu mutluluklar RABBİM utandırmasın.:nazar:

çok tesekkür ederim canım güzel dileklerin için :16:

her detayla ilgilenmeye calıstım canım kısa sürede en iyisini yapmaya calıstık bu kadar oldu , beğendiğine sevindimmmm

gelinliğin altına giydiğin beyaz çorap olmamış.ben gelinlik altına çorap giyilmesinden hoşlanmıyorum....makyajdan olsa gerek eşinizin yanında biraz büyük gözüküyorsunuz makyaj sizi büyük göstermiş.mutluluklar

Canım çorap sadece o an giydim sonra hemen cıkardım..Tarihi bi mekanda evlendik o nedenle merdivenler inanılmaz dikti ve korktum çorap giyeyim kaymıyım diye giydim bende sevmem yani.
Makyaj malesef cok kötü oldu insan sanırım kendi düğününde bi acayip oluyor heyecandan anlamıyor nişanımdaki makyaj süperdi ama düğünde dünyanın parası verildi prof makyaj diye sonuc bu yani.Neyse bu kadar oldu artık insallah tazelicez :)) Ayrıca eşimden 5 yaş büyüğüm zaten ama göstermem hiç.

Back