• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perimsinin Peri Masalı :)

Her şey harika görünüyor, sizde öyle... Mutluluklar...

Bu arada methini çok duymuştum ama görmek kısmet olmadı, aklımın bi köşesindeydi hep :17: Sultan sarnıç mı burası???

Çok tesekkür ederim :)

Evet mekan sultan sarnıcı , bende methediyorum herseyi ile.

Tebrik ederim mutluluklar dilerim :)
Eldiven takmak nereden aklına geldi? :) şimdi artık gelinler hiç eldiven takmıyor. sen de benim gibi nostaljiyi mi seviyosun :)

Çok tesekkür ederim canım , eldivenler spontane oldu gördüm öyle transparan cok hosuma gitti aldım :) giydikce daha cok sevdim :) severim nostaljiyi..Hem eski hem zarif modern olmaya calıstım,,Biliyorsun nişan düğün arası sadece 2 aydı ama güzel oldu hersey :)

bütün resimler çok güzel çok güzel bir gelin olmuşsun mutluluklar dilerim gerçektende eldivenler ayrı bir hava katmış sana:)))

maşallah çok süper olmuşsun gelinliğin saçın makyajın mutluluklar diliyorum Allah ım bu güzel günü yaşamayı bizede nasip etsin benim düğünümde orda olucak 19 haziranda biraz anlatrmısın nasıl geçti eksik bişeyi varmıydı konuklar memnun kaldımı :)

Canım ben çok beğendim gelinliğini ve seni:) Mekan fotoğraflarda güzel görünmüş.Çok egzotik ve elit.İnşallah bizim de böyle olur:))

Back