Çocuk Hastalıkları Perianal apse

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Agiya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
29
1
86
27
Merhaba bebeğimin 2 ayından makat kenarında apse oluşdu. Doktor içini boşaltdı fakat 6 aylık hala azda olsa akıntı vat. Fistül ameliyat sonrası iyileşen varmı? Yada ameliyatı bebeğine yaptıranlar? Süreçi çok merak ediyorum. Lütfen yardımcı olun çok kötüyüm.

Mrb bebeğinizin durumu nasıl.

Merhaba benim bebeğimin de 1 aylıkken perianal apsesi vardı damardan antibiyotik vererek kurutmuşlardı 6 aylıkken hafif içi dolmuştu doktor boşalttı ameliyat ettirmemiz gerektiğini söyledi sonra ben güvenemedim hacettepede bir prof a gösterdik 2 yaşına kadar tekrarlayabileceğini ama her seferinde boşaltılacağını ama 2 yaşından sonra muhakkak geçeceğini söyledi artık ameliyat yapılmıyor öncedendi o dedi ameliyat daha büyük bir risk enfeksiyon bakımından dedi şuan bebeğim 1 yaşında çok şükür bir daha tekrarlamadı eğer ankarada yaşıyorsanız bir gidin derim.

Kaç gun antibiyotik tedavisi gördü

Ameliyat olmadan mı iyileşti

Merhaba aynısı benim bebeğimdede var ve çok üzgünüm antibiyotik tedavisi gördük bizde perşembe ultrasonla bakacaklar sürekli şişir boşalttılar mi hep sizin bebeginizinkini şimdi iyi mi cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…