Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de rengi konusunda kararsızım.bir yanım diyorki gelinlik dediğin beyaz olmalı öbür yanım ise bu gelinlik bu renkle muhteşemleşmiş diyorCADIARZU.hiç diktiren yok mu acaba nedir ne değildir ne kadardır nasıl olmuştur bir öğrensek.yoksa ben bu hafta içi gidip soracağım.iöim rahat etmeyecek yoksa.benim gönlümde yatan tek gelinlik buopuyorumnanaktan
benim gelinliğimin çok benzeri ,gülleri dışında aynı ve rengi kırık beyazdı benimkinin ...prenses modeli diye geçiyor bu modeller... çok hoş... renk ve güller dışındaa.s
arkadaşlar bende bu gelinliğin hastasıydım lakin o kadar gelinlikçi gezdim fiyatta kıralık olarak en az 1,100 e indi.yani fiyat olarak uçuk rakam söyleyinide var tabi 2,600 gibiakannehir.ee insanın aklına geliyor tabi acaba hangisi doğru.ha şunuda belirtiyim değer mi? kesinlikle hayırlmaz:neden çünkü çıkan modeller hiç alakasız ve çok basit.en çok seçilen model bu diyorlar.bende bir bakabilirmiyim yaptıklarınıza diyorum pöff:sinifsinif:..bakın en azından ben görüdklerim arasından söylüyorum bir tanesi bile uzağından dahi geçmiyordu.bende artık vazgeçtim dikimden şu an hazırlara bakıyorum.ben çok pimpirikliyimdir:1rolleyes:eğer dikim alırsam acaba nasıl olcak yok şurası nasıl durur yok böle olsa daha mı şık olur gibi düşüncelerle kendimi yiyieceğim gelinliğin son halini görünceye kadar.eğer sizde benim gibiyseniz gidin hazır beğenin kafanız ve içiniz rahat olsun.inanın iyi bir araştırma sonunda istediğiniz gelinliği bulacaksınız.ben inanıyorum:lepi:
evet bence de kesinlikle dikim olunca hayalimizdeki gelinlikler ortadan kalkıyor hiç alakasız şeyler ortaya çıkıyor bir defa hele ki güpürlü modeller tülllü modellerse malesef sonuç tam bir fiyasko oluyor... ben de artık hazır beğenip giyip alacağım zamanı gelince... bir de gelinlik stresi yaşamak oldu mu olmadı mı yetişcek mi diye düşünmek istemiyorum açıkçası...
1.model eteklerinde çiçekler olan krem benimg elinliğim.Bköyde bir modaevine diktirdim.Üstü straples,dekolte ve altı aynen çiçekler kalın kemer falan muhteşem bir gelinlik oldu,
merhabalar, zambakl gelinliğinden bir foto eklesen süper olur ilk gördüğüm an bayıldım bu modele, dikilmiş halini ve özellikle gelinliğin arka kısmını merak ediyorum, çünkü hiçbir yerde yok modelin arka tarafı. sana ne kadara mal oldu ? bilgi verirsen çok makbule geçer