• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri peri masallarının prensesleri için!

bi zamanlari bu elbisede koleksionlarim arasindaydi :-) ... ebaydan siparis verile biliniyor

Son düzenleme:
canım nerde gördüm hatırlamıyorum ama bu modelin beyazını gördüm ben bu renk kadar hos durmuyodu ben begenmemiştim . nişan için fazla agır degilmi bu model? tabi zevk meselesi sekerim :)

Bu model benim de favorim. İstanbulda bir modaviyle görüştüm. 1.750 ye dikeceklerini söyledi. Başka hiçbir gelinliği bı kadar beğenmedim. Renk konusuna gelince evet biraz koyu ama çok şık duruyor. Diktirirken kumaşın tonu kırık beyaz ya da beyaz yaptırabilir ama ben beyaz sevmiyorum. Tabi herkesin zevki farklı;)

bu sayfayı açarken bununla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim bu model bilgisayarımda var bende en çok beğendiklerim arasına eklemiştim düşündüğüm gelinlikler arasında.. çok hoş çok güzel harika bir model..

Çok beğendim ama bu bole güzel...ben gelinliğim bembeyaz olsun istiyorum...beyaz olunca havası gider mi bilmem ki

süpper ya bekar olsam gelinliğimi bulmuştum..
t<m benm tarzım abatılı gelinliklere bayılırım..

başka açılardan kızlar...

cemre-moda-evi__18524827_0.jpg

cemre-moda-evi__18717867_0.jpg

Allahım rüyadamıyım:1shok: harika bişey bu kesinlikle mükemmel ama canım nişanlık için değil gelinlik için düşün bunu hatta ben bile düşünüyorum artık eklemiştim pc.me ama bukadar üzerinde durmamıştım süper bişey...
ama beyaz güzel durmaz bence bu modele bu renk gitmiş hadii olmadı kırık beyaz olur ama bence rengi çota koyu değil gayette güzel duruyor aslında .. acaba dikimi nekadardır ve çok iyi bi terzi lazım buna..

Son düzenleme:
çok güzellll değil miiii içinde kendinizi düşünün kızlar........... :asigim:

Bu resıme 3 sene önce beğenmiştım ama turkiyede dıken bulamadım bı yer dedi o da 7 milyar istedi

Model olarak çok hoş bence.. Rengini pek sevmedim ama..

rengi daha beyazımsı olsa kesinlikle süper bir model bence. tam anlamıyla gelinlik masal gibi çok hoş.
bir de modeldeki gibi bir fizik olacak o zaman daha da güzel olur.

Back