Gelinlik Modelleri peri masallarının prensesleri için!

çok hoş bir model ...
rengi de güzel bence..bu kadar koyu istemezsen bir-iki ton açığı da olabilir ama bu modelde bembeyaz hoş olmaz gibi...

güzel günlerde giymen dileğiyle opuyorumnanaktan

çok hoş bir model ...
rengi de güzel bence..bu kadar koyu istemezsen bir-iki ton açığı da olabilir ama bu modelde bembeyaz hoş olmaz gibi...

güzel günlerde giymen dileğiyle opuyorumnanaktan

Bencede bembeyaz olsa hic güzel olmaz.. Ama biraz acik renkli olmasi lazim bence..

gelinlik harika zevk ve özen fışkırıyo her yerinden bence bulan kaçırmasın rengi modeli herşeyi harika ama aynısını bulmak güçtür sanırım

çok güzelmiş önceliği nişanlığına ver derim naslsa evlenesiye kadar daha başka gelinlik modeli bulursun o zamanın modasına göre

Ben o gelinliği geçen yıl yaptırdım, zaten boyum uzun ve zayıf bir yapım var inanın çok yakıştı ve gelinlikçim bile hayran kaldı henüz dikim aşamasındayken 6 müşteri çıktı ama önce ben giydim:lepi:

foto varsa paylaşır mısın nasıl duruyor çok merak ediyorum ... bu özel bir oftoğraf tabiki, moda çekimi gibi...

diktiren biri foto paylaşşasa nasıl olmuş merakımız dinerdi...:sinifsinif:

hala beğeniyorum en azından 1 sene de fikrim değişmezse diktireceğim bu gidişle galiba... tabii bukdr krem gibi olmasada kırık beyaz ... inci rengii...

yok bence bu orjinal hali daha asil herkes beyaz giyiyo bence bu renk hem farklı daha alternatif,hemde tam bi prenses giyen herkes prenses gibi bunun içinde bayıldı,renk daha asail ve orjinal bi hava katmış

bende bu gelinliğe bayılıyorum.konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama graceful eğer geliniği diktirdiysen ne kadar ve hangi renk diktirdiğini benimle paylaşırmısın lütfenn?? merak içerisindeyim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ne bu ya yürüyen mefruşat dükkanı gibi kumaş, kumaş ...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilk manken gibi taşıyamamış ikinci manken. bence biraz da taşıyabilmek güzelleştiriyor modeli.

ilk resim bizim pcde de kayıtlı çok hoşş yaaakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…