rengi cok koyu geldı bana ayrıca gelınlık gıbı degilde nişanlık havası var sankı
ama rengı beyaz olunca cok hos olabılır ..
etek kısmı guzel guller falan hoş olmuş..
en onemlısı senın dusuncen tabı şekerim...
rengi bordo olsa bende nişanlansamda nişanımda giysemkaydirigubbakcemile3ne güsel olurdu :dance: walla güselmiş beyaz olsa nasıl olurdu acabaa benneyaptımki
tek kelimeyle muhteşem..................
yanlız renk konusun da diğer arkadaşların dediğine katılıyorum beyaz olsa daha çok gösterir kendini ama harika ellerine sağlık canım bekar arkadaşlara fikir olsun bizden geçti artıka.s
bende çok beğendim ton biraz daha açık olursa tabii,birde etek kısmında güller çok yoğun kullanılmış ama üst kısmı harrriikkaaa bayıldım benim de düğünüm olacak ankara ve kayseriye bakacağım buna benzer bir model bulursam alırım diktirme işine çok fazla sıcak bakmıyorum çünkü güvenemiyorum
cnm ben bu modeli daha öncede görmüştüm bi kaç yerde aslında çok güzel bi gelinlik ama eğer diktiriceksen bence rengi beyaz olsa, altın sarısı işlemelerde gümüş rengi yapılsa yani hani burda krem üzerine altın sarısı uygulanmışya işte onun yerine beyaz üzerine gümüş rengi uygulansa ve bide o güllerin yerine küçük taşlar döşense bence süper ötesi bişi olur bi düşün derim ben