cnm bi süredir dikkat edemiorm,sınavlara çalışmak için evdeyim artık.aslında acıkmıyorum pek ama yine de yiyesim gelio. şu duygusal yemek war yaa ahh ahh. ama ben de dikkat etcem artk böyle olmicak yoksa.kilo almışımdır kesin :)
ben şu an başladım valla :) inş. hayırlısı olur 1 hafta sonra buraya net kaç kilo verdiğimi yazıcaminş. süreç devam eder bol bol kilo veririz
hadi bakalım inşalllaaaahh :) ben bu aralar 'en güzel diyet sünnate riayet' adlı başlığa taktım forumda :) peygamber efendimiz gibi beslenmek istiyorum umarım yüzümü kara çıkarmam
ben bir haftadır yavaş çiğneyerek yemek yiyorum eskiden yediklerimin %60 ını yiyorum artık ve doyuyorum şişkinliklerim ve gaz sorunum olurdu artık yok ve bağırsaklarım düzene girdi henüz tartılmadım ama çok rahat hissediyorum kendimikaydirigubbakcemile2
çok şükür kilo almamışım Sabun'cum.. aynıyım 72. evet dedğim başlığa bi göz at derim ben,fikirlerim değişti resmen,psikolojik olarak etkilenmişim bayağı.hiç acıkmıorm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/147387-guzel-diyet.html
buyur cnm.ya su da pek içmiorm. hatta hiç içmiorm da diyebilirim.zar zor belki 1 lt. yaa yapmştm çizelge ama kaldırmışm yine :) evet yapayım en iisi
sağol cnmcm . . .
su içemiyosan kuru meyveleri otları v.s kaynatarak kendine güzel esanslı ve çok faydalı içecekler hazırlayabilirsin . . . :asigim:
unutma yağ hücreleri su ile parçalanabilir eğer yeteri kadar su yoksa vücudunda kaslardan kaybedersin ki bu deformasyonunda ta kendisi . . . delikafadulden
grşrz cnmcm . . .
sünnete riaet etsek değil kilo belki dünyalık hiç bir problemimiz mevcut olmayacak ama gel gör ki :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
kesinlikle çok haklısın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok doğru canım ya benim bi yengem ve çocukalrı kuzenlerim öyleler.çok acayip yavaş yiyorlar ve hiç kilo sorunları olmadı bu güne kadar.sohbet ederek yavaş yavaş yiyorlar.
bu yöntemi biliyordum ama unutmuştum burada okuyunca tekrar hatırladım.
yavaş çiğnemekten çenem yoruldu ya :))
bazen de unutuyorum :)
ama gerçekten harika bir yöntem.
Dediğiniz gibi sünnetlere uysak hiç bir derdimiz olmazdı. Anadoluda çalışacak ırgat alırken önce yemek yemesine bakarlarmış eger hızlı yerse iyi çalışır, yok yavaş yerse eli ağır olur yapyıgı işin içinden çıkamaz derlermiş.Bende çiğneyen değil yutanlardanım malesef.
yrnı beklemeyelim hemen başlayalım buna bnm gbi başlamayanlar ya da yapamayanlar varsa :) hiçbişeyle ilgilenmemek gerekio yemek yerken.sadece siz ve yemek olsun :) tadını almaya çalışın her lokmanın. ozmn yavaşlıorm ben :)