Saç Şekillendiriciler perfect curl otomatik bukle makinesi

ellenchurch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
164
50
118
kızlar bir makine çıkmış bukle yapmak için. videolarından izlediğim kadarıyla çok pratik bir ürün. hakkında bilgisi olan gören duyan kullanan varsa fikirlerinizi alabilir miyim.

Bende gördüm bayıldım açıkcası ama acayip uçuk bir fiyatı var 350TL gibi birşeyler hatırlıyorum

ben media marktta görmüştüm. tanıtımını yapıyorlardı. saçımda da denettim gayet güzel ve pratik. ayrıca bukleleri de kalıcı. internette gittigidiyor gibi sitelerde 270 liraya bulabilirsin.

Kızlar ben dayanamadım aldım.Gerçekten çok iyi ve pratik.Saçlarım uzun olmasına rağmen çabucak bitiyor

Ben de bugün gördüm bunu. İlk fırsatta deneme yapılan bir mağazada deneyeceğim. Saç maşaları ömür törpüsü.... Pratik ve işe yarıyorsa hemen alırım!

Bu gün bu ürünü aldım, yarın elimde olacak denedikten sonra yorumlarımı yaparım kızlar...

Ben hiç maşa yapamayan biri olarak çok merak ediyorum yorumlarınızı ve maşa yaptıktan sonraki saçınızın fotoğrafını atarsanız çok iyi fikir olur

Kuaforde yaptirdim ben bunu bana sen kendin yapma dedi tehlikeli olabiliyormus... Bi de çok pahali ya

Ben normal maşayı çok iyi bir biçimde kullanırım ama bu sanki daha pratik kızlar... Birde tutuş açısını doğru yaptıktan sonra ne kadar tehlikeli olabilir ki, yani normalde kalın bir parça alındığında alet çalışmıyor mesela ve evet pahalı cidden ama hızlı ve pratikse değer...

Ürün geldi, ilk denemeyi yaptım fiyasko. Banyodan sonra temiz saça bir kere daha uygulama yapacağım ama beklediğim gibi olmazsa direkt iade...

Saçları çok ince tutamlar halinde almak gerekiyor, yani düğün saçı tabir ettiğimiz şekilde ince bukleler sizi keserse ok ama ben her zaman daha kalın bukleler kullanıp dağıttığım için pek bana hitap etmedi, birde kalıcılığı olacak gibi durmuyor 3 dakika sonra düştü tutamlar...

Birde normalde kullandığım maşa teflon ve çok pürüssüz iyi bir sonuç alıyorum, bu sanki saçları yıpratacak gibi...

fonexin bukle makinesini tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…