• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perdelerim yıkanınca neden kötü kokuyor?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
54
İzmir
Kızlar,beyaz perdelerimi yıkarken deterjanımı,domestosumu ve kokusunu çok sevdiğim yumuşatıcımı koydum,ama ütüleyip astıktan sonra çok kötü koktu,sanki koyun gibi. Bunun sebebi ne olabilir,acaba yumuşatıcı koymamak mı gerekiyor?
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Canım, benim perdelerin ütüsü o kadar zor ki tekrar yıkayamam,bembeyaz oldularda.Bütün pencereleri açarım,koku gider diye düşünüyorum.

domestostan kaynaklanan bir koku olabilir.ben genelde tül beyazlatıcı kullanıyorum yumuşatıcıyla mis gibi koku oluyo asınca.isterseniz önce domestosla yıkayın makinada sonra deterjan ve yumuşatıcıyla yıkayın bide

Kızlar benim bildiğim perdelere yumuşatıcı konmaz, çünkü kolası bozulur, dik durmaz o zaman. Ben yıllardır 1 kez bile yumuşatıcı koymadım perdelerime :S

ben bingo veya vernel yumuşatıcı kullanıyorum. tüllerimede koyarım hiç kötü bir kokusu olmaz. ben tüllerimi hiç ütülemem. makinaya koyarken tüllerimide güneşliklerimide dürerek koyarım çıakrır çıkarmazda asarım ütüye gerek kalmıyor öyle olunca. tüller için ürünler var onalrı deneseniz daha iyi olur

domestostan kaynaklanıyo olabilir, benim normalde beyazlarda bile oluyo kötü koku domestos koyduğum zaman.

Yumuşatıcı kullanımı perde,güneşlik ve tülde ilk günden sonra sasımsı bir koku yapar.Denedim biliyorum sadece yumoşun beyaz konsantresi var onda koku yapmıyor onuda arada bir alırım.

Selam ben de önce yumuşatıcı, deterjan, bulaşık tableti ile yıkadım tül perdelerimi acayip bi koku oluştu maalesef sonra çıkardım tül perdeleri tekrar sadece deterjanla cikadim yine kokuyor .

Back