hiç güzel olmamış nan selma :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu kadar maharetli kadının evine yakışmaz bu sen yeni şeyler üret bu perdeyide bana ver:roflol::roflol::roflol:
hiç güzel olmamış nan selma :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bu kadar maharetli kadının evine yakışmaz bu sen yeni şeyler üret bu perdeyide bana ver:roflol::roflol::roflol:
nan isteye isteye yüzsüz oldum daha bişey vermedin nan güzel olduğun kadar cimrisinde:dilcikar::roflol:
Hadii ordan nann selma bana göndericekkkk perdeyi bana söz verdisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
süper süper süper bayıldım ya ne becerikli hatunlar böyle imreniyorum size
benimde mutfağıma yapmam lazım tek camlı fazla ip gitmez heralde bide bunu o makreme yerine şu tahtadan şeyler varya neydi adı unuttum ona geçirsek nasıl olur acaba çünkü benim mutfağıma korniş olmaz heralde yeni evime geçicemde fikir verin kızlar nasıl olur acep
bana bak çok pis dalarım ha sana balkafa girme bacımlan arama bana verecek bak aşağıda sataşma demiş bile :dilcikar::dilcikar::dilcikar:Hadii ordan nann selma bana göndericekkkk perdeyi bana söz verdisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
senağlamasenağlamasenağlama gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum sana aradın sesini duydum ya yüreğim dört nala koşuyo sanki selmam beni merak etmiş hastayım dedim diye üzülmüş aramış kardeşinin sesini duymak istemiş iyiyim demesine inanmamış kulaklarıyla duymak istemiş Rabbim bu ne güzel bi duygu Mevlam bu güzel gün hürmetine ve beni böylesine mutlu etmen hürmetine tez vakitte meleklerini yollasın sana:Saruboceq:senağlamaAşkım sen iste kurban olayım o isteyen yureğine bu perde değil en guzelleri layık sana.. yeni evine taşın Allah nasip ederde yazın yolum duşerse söz ipleri alıp yenisini hemde daha guzelini yapacam sana Şeniz
he la buldum vallaa dünyalar benim ne dersen razıyım selmam:asigim:Ballı çöreğim sataşma zeynoma o şimdi çişte meşkul :roflol:
sanada yenisini yapar yollarım kıs
valla benim gibi hatunu buldunuz isteyin istediğiniz kadar delikafadulden
senağlamasenağlamasenağlama gün geçtikçe daha çok bağlanıyorum sana aradın sesini duydum ya yüreğim dört nala koşuyo sanki selmam beni merak etmiş hastayım dedim diye üzülmüş aramış kardeşinin sesini duymak istemiş iyiyim demesine inanmamış kulaklarıyla duymak istemiş Rabbim bu ne güzel bi duygu Mevlam bu güzel gün hürmetine ve beni böylesine mutlu etmen hürmetine tez vakitte meleklerini yollasın sana:Saruboceq:senağlama
yok canım ben perde falan istemem sen yeter ki hep dostum olarak kal senağlama bide gel bu yaz misafir edeyim seni evimi açayım yüreğimi açtığım gibi ellerini tutayım kardeşimi oturup dertleşelim neolur
harika olmuş ellerine emeğine sağlık canım iyi günlerde kullan..sen yazıyı göndereli cok zaman olmuş kullanımı nasıl rahatmı yani karışıyormu birbirine?birde yıkaması nasıl oluyor?
mrb kızlar burdaki perdelere bayıldım bende yapmaya karar verdim hatta örmeye başladım.ben mutfağa yapmayı düşünüyorum yalnız mutfak için simli sakallı ip kullansam çokmu abartı olur.mutfak için ne şekilde yapmalıyım sizce ben çok süslüyüm.''yuh artık mutfağada olmazki'' demesin kimse normal ipmi yoksa simli iplemi
Çok hoş olmuş ya, peki bu perdelerin altına normal güneşlik mi takıyorsunuz ben onu merak ettim:)
perdenin yıkama sırasında dolaşıp dolaşmadığını merak edenler için perdemi yıkarken resimledim
belki yapanlar için fikir olur
ilk olarak perdeyi topayıp duzgun şekilde ortadan ikiye katladım ve kullanmadığım bir tulun uzerine serdim
daha sonra bom bom şekeri gibi sardım. ne çook gevşek nede çok sıkı
en sonundada iki ucundan beyaz bezle bağlayıp makinaya attım
ya ben biraz özel olcak ama bu ipin fiyatını merak ediyorum bende yapmak istiyorum dediğimde ooooo daha pahalıya gelir git perdeciye diktir daha ucuz olur diyolar acaba sen 1 kg ipe ne kadar ödedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?