canım oğlumu sünnet ettirdim.geçen haftada mevlüt yaptım.evime yeni teşındım gelenim gidenimde de cok.kolay kolay da dısarı cıkamıyorum havalar sogudu artık bugün komşunun kızını gönderdim yüncüye başlıyacagım inşallah.beyaz simli ip ve mavi normal ipten almasını söyledim bi sıra mavi bi sıra beyaz oralak kombine edecegim güzel olur degilmi.bi sorum olacak sana pervazlara kadar mı yapsam yoksa cercevede bırakayım mı hangisi daha güzel olur acaba.
bu arada senin dogum yaklaşmış bebişini cinsiyeti ne.allah kucagına almayı nasip etsin.
perdeye kaç zincir baslayayım dogurursun bulamaız sonra seni buralarda
bende yaptım mutfağıma çok hoş oldu en kısa zamanda oturma odası nada yapacağım,ama benım ıpım ınceymış ,senınkıler daha guzel gıbı ,kolay gelsın hanımlar...
üst kısmı perde boyu kadar uzattıktan sonra dikey ipleri bağlıyoruz.. iplerin ölçüsünü alalım ben 1.45 cm yapıyorum.. işin püf noktası ipi iki kat yapıyorum ve tam ortasını deliğe geçirip uç kısımlarını bu yerinden içeri alıp düğümlüyorum
hihoyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt
yok cnm.hani 10 delikten sonra sakallı iple 2 sıra gitmişsin ya oradaki düğümler açılıyo geri sökmek zorunda kaldım
öncelikle şunu belirtiyim çok güzel olmuş perdeniz.. Emeğinize sağlık.
Bende sizden heveslenip doğruca kürkçühana gittim. Ve kilosunu 20 ytl aldım .krem rengi . Ama ben 13 sıra ile başladım sanki biraz kabamı olacak beni düşündürüyor açıkcası fikrini almak isterim.birde nasıl bağlıyacağım konusunda yardım istiyorum detaylı. Deniyorum yapamıyorum. Inş. çabuk yaparımda resmini koyarım.
çok güzel ama hiç yıkadınmı canım yıkaması nasıl oluyor
yıkanınca birbirine karışmıyormu ,toplanıp kötü olmuyormu ütülenmezde bu
ay eline sağlık çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum ama benim düğünüme 6 ay var yapsam saklama imkanım olurmu acaba öçok heves ettim ben yatak odası için düşündüm nasıl olur sence hadi bana fikir ver bekler o kadar zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?