PERDE TÜL ARIYORUM

ahter1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
121
4
Merhaba arkadaşlar, taşınacağım eve uygun tül perde arıyorum .. Salon için 3 adet ayrı ayrı 3,5 + 3,5 + 3 metre şeklinde , (daha büyük olabilir ama ufak olamaz) tül perde , fon da olabilir. Salon için uygun perdelere ihtiyacım var, çok fazla masrafım var bu yüzden ikinci el bakıyorum perdeleri.. Ayrıca yatak odasına da 3,5 metrelik şık temiz bir perde tül de ayrıca alabilirim.

Yeni fon perde kullanilmadi.

Eklentiler

• Screenshot_20180413-002725.png
    131,4 KB · Görüntüleme: 84
fon perde ne renk arıyorsunuz. bende 4 parça siyah fon var kuşakları duvara asma aparatıyla birlikte. 2 sene kullandım sadece yeni gibi.

fon perde ne renk arıyorsunuz. bende 4 parça siyah fon var kuşakları duvara asma aparatıyla birlikte. 2 sene kullandım sadece yeni gibi.
Takas yaparmisiniz fonlar icin konumdaki urunlerle anne cocuk bolumde bebek kiyafetleri falanda mevcut

Hayırlı günler.. hâlâ ihtiyaciniz varsa iki adet füme renk üzerinde gümüş cizgileri olan parlak kumas fon perdem (duvar askı aparatı da mevcut) var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…