Perde rengi ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
Güncelll.

Evimizi tuttuk cok şükür :) bişey sormak istyorum . Yine perde mevzusu :KK43:
Böyle bi cama duvardan duvara mı perde dikitirilmeli, yoksa safi camı kapatcak şekilde mi ? Nolur fikir verin :KK43: hic bilemiyorum :KK43: buarada kiracı olcaz .

image.jpeg

Son düzenleme:
Tek duvar olsa duvardan duvara derdim ama diger taraftada cam var olmaz...
Bence ağır durması acisindan su baglanan tuller varya çift kanatli ondan yaptir daha ekonomik olur.
Ayrica English home de tuller indirime girdi bende aldim cok guzel oraya bir bak
Madem kiracisin cok para verme.

Fikir istyorum. Görsellik acısından nasıl durcagı hakkında bi fikrim yok :KK43: nolur yardım edin.
mobilyalarınız nasıl peki?..modern mi klasik mi onlarada uyması lazım..boydan boya değil de pencerenin hemen kenarında biten kurvazeler güzel durur bu cama..kiracıysanız çok pahalıya kaçmayın bence..ben 8 senede 5 kez perde yaptırmak zorunda kaldım..

Eğer mobilyaların klasik yada Avangard ise kruvaze tül yap hem petek kapanmayacak altına stor fon kullan rahat edersin oraya duvardan Duvara perde olmaz spor koltuk takımın varsa zebra da olur ama ben salona pek yakıştırmyorum zebra yi çok mutfakimsi duruyo öyle bize koltuk takımı ni at rengi falan ona göre fikir sunalim

Bence camdan cama yaptırma.Hem maliyet açısından hem de görsel açıdan güzel olmaz.Bende yeni yaptırdım tüllerimi.ekru stor perde.Renkli fon perde ve dümdüz sadece ucunde işleme olan tülden yaptırdım harika da oldu.

X