Valla o kadar güzel oldu ki canim ben bile şaşkınımPerde pilavinin içinden hiç makarna çıkacagini hayal etmezdim ama etmedigimi yapmışsınbaşarılar canım farklı ve güzel olmuş
Çılgınım da ÇılgınımEllerine emeğine sağlık SosyalimYine yapmışsın bir çılgınlık Başarılar diliyorum
Ee marifetli kadın olunca herşeyden bir harikalar çıkarıyorsundurValla o kadar güzel oldu ki canim ben bile şaşkınımbu kadar lezzet beklemiyordum ama farklılık severiz çok teşekkür ederim canım benim
Canım benim o senin tatlı gören bakışınEe marifetli kadın olunca herşeyden bir harikalar çıkarıyorsundur
Çok teşekkür ederim Sedoş, yaptım bir şeylerEline sağlık
Yine yaratıcılığını konuşturmuşsun...
Kuzu çoğu kişi tahmin ederdi ya,süprüzü kalmadı artıkGizli yarışıyor olsaydık ve bu tarifi görseydim kesinlikle altından senin çıkacağını bilirdim kuşom
Çok lezzetli oldu,bende bu kadar beklemiyordumSosyalimm ellerine sağlık canım.benimm hiç yemedim perde li değişik olmuş bide
Canım benim çok teşekkür ederim, çok incesin yineElinize emeğinize sağlık, sanat eseri gibi olmuş.
Başarılar diliyorum
Tabi tabiii bende değişiklerden yanayımm yapacak misafirlere masa ortasına sunumluk güzel olurÇok lezzetli oldu,bende bu kadar beklemiyordumhamuru leziz birşeymis beybi degisiklik eşit ben
Merviskocum farklılık deyince de benYaaa sen yıne neler yaratııınhıc gormedım boyle bısey ellerıne saglık mukemmel duruyor basarılar sosyalım
Muthıss muthısss supersın canımmMerviskocum farklılık deyince de benseviyorum böyle şeyleri yaparken tat konusunda güzel olmayabilir diyordum ama çok beğendiğim bir lezzet çıktı ortaya,çok severek yedim çok teşekkür ederim canım merviskom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?