RomantikBella Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2015 18 3 31 26 Eylül 2015 Konu Sahibi RomantikBella #1 Arkadaşlar merhaba ben yüksek bel dar etek dikmeyi düşünüyorum fakat pens istemiyorum etegimde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar merhaba ben yüksek bel dar etek dikmeyi düşünüyorum fakat pens istemiyorum etegimde yardımcı olursanız çok sevinirim.
kirmizigitar Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2011 10.375 11.989 3 Kasım 2016 Konu Sahibi RomantikBella #2 Pens kullanmadan likrasiz bir kumas ile dikim yapamazsiniz olmaz likrali kumas kullanacaksaniz pensli etek kalibindaki pens paylarini yanlardan cikartarak hazirlayabilirsiniz
Pens kullanmadan likrasiz bir kumas ile dikim yapamazsiniz olmaz likrali kumas kullanacaksaniz pensli etek kalibindaki pens paylarini yanlardan cikartarak hazirlayabilirsiniz
Vuvuzela Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Şubat 2008 2.683 3.911 37 21 Ocak 2017 Konu Sahibi RomantikBella #3 Direkt pensleri yanlardan atarsanız, potluk yapabilir. Korsaj kemerli, dar bir etek hem şık durur hem de penslerin bir kısmını korsaj kemere kaydırıp, bir kısmını da yandan atarak potluk olmadan kalıbınızı hazırlayabilirsiniz.
Direkt pensleri yanlardan atarsanız, potluk yapabilir. Korsaj kemerli, dar bir etek hem şık durur hem de penslerin bir kısmını korsaj kemere kaydırıp, bir kısmını da yandan atarak potluk olmadan kalıbınızı hazırlayabilirsiniz.