- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
- Konu Sahibi Aleyna0825
Bencede oyle olduKocasini abinle aldatan kadin seni arkadas reyonundän kaldirmis veee görümce reyonuna katmis hepsi bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede oyle olduKocasini abinle aldatan kadin seni arkadas reyonundän kaldirmis veee görümce reyonuna katmis hepsi bu![]()
Ben allaha havale ettim bana duseni yaparim gecerim kenaraÇok iç içe geçmiş ilişkiler. Kimse kimseyle sınırını çizememiş. Daha çok sorunlar yaşarsınız bu üçlü olarak.
Size düşen abinize veya arkadaşınıza sürekli nasıl gidiyor diye sormak da değil ama. Asgari düzeyde ilgilenin bitsin gitsin. Bu kadar iç içe olmaya her şeyi bilmeye gerek yok bence.Ben allaha havale ettim bana duseni yaparim gecerim kenara
Yoo değildiniz. Alırsınız karşınıza boşanma olana kadar görüşeyin ben sizin yanınızdayım dersiniz çocuk gibi gizli kapaklı engellemezsiniz yani. Siz artık onun arkadaşı değil abinizin kardeşi olarak bakıyorsunuz olaylara farkındaydanız kendinizde diyorsunuz zaten. O da sizi eskisi gibi görmüyor sizi öyle davranmıyor bu nedenle. Gayet haklıAma daha bosanmamisti esinden ayriydi ama bosanma olmamisti onu yapmam da mecburdum birileri duysa ogrense direk bosanma sebebi abim olur du ki abim degil kaynanasi kayinpederi gorumcesiydi
Evli barklı kadınla konuşmaya utanmıyorsun üstüne gelip niye konuşmuyorsun mu diyorsun çok merak ediyorsan keyfim öyle istiyor seni bağlamaz derdimAbim en son beni sucladi sen onunla konusmuyorsun ilgilenmoyorsun dedi zaten ben yaziyorum ben ariyorum baska da yok diyorum oda arkadasimi tutuyor
Oyle dedim zaten bana bisey soylemeyen bana bisey anlatmayan insanla niye konusiyim kiEvli barklı kadınla konuşmaya utanmıyorsun üstüne gelip niye konuşmuyorsun mu diyorsun çok merak ediyorsan keyfim öyle istiyor seni bağlamaz derdim
Dusuncenize ve fikirlerinize saygi duyuyorum ama ben sizin gibi dusunmuyorum ya 1 bucuk sene cocugu olmadi ya abimle iliskisi duyulsa yada ogrenilse hadi hamile kaldi desek cocuk olana kadar abimin ustune kalirdi arkadasimda kotu muammele gorurduYoo değildiniz. Alırsınız karşınıza boşanma olana kadar görüşeyin ben sizin yanınızdayım dersiniz çocuk gibi gizli kapaklı engellemezsiniz yani. Siz artık onun arkadaşı değil abinizin kardeşi olarak bakıyorsunuz olaylara farkındaydanız kendinizde diyorsunuz zaten. O da sizi eskisi gibi görmüyor sizi öyle davranmıyor bu nedenle. Gayet haklı
Ilgilenmiyorum zqten hic biseylerine sadece nasil gidiyo sormam hataysa ben daha ne sorarim ne ararim.Size düşen abinize veya arkadaşınıza sürekli nasıl gidiyor diye sormak da değil ama. Asgari düzeyde ilgilenin bitsin gitsin. Bu kadar iç içe olmaya her şeyi bilmeye gerek yok bence.
Zaten benim düşüncem dedim, herkes buraya başkalarının düşüncelerini mi yazıyor ? yoksa ben mi yanlış yapiyorum! Bir dahakine komşumun düşüncelerini öğrenip yazacağım öyleyse..Kendinizi heder etmeyin diye yazmıştım ama anlaşılan yolunuz epey uzunO sizin dusunceniz bana gore var
Ya haklisiniz ama ne biliyim aklima geliyor sonra uzuluyorumZaten benim düşüncem dedim, herkes buraya başkalarının düşüncelerini mi yazıyor ? yoksa ben mi yanlış yapiyorum! Bir dahakine komşumun düşüncelerini öğrenip yazacağım öyleyse..Kendinizi heder etmeyin diye yazmıştım ama anlaşılan yolunuz epey uzun
Hayat o kadar uzun değil, kendinize odaklanın.Birakin yesinler birbirleriniYa haklisiniz ama ne biliyim aklima geliyor sonra uzuluyorum
Dogru diyosunuzArkadaşın bencil bence abinle birlikte olmasına fazla karışma öyle bencillerle ugrasilmaz ki onlarin ilişkisi boşver sonunda kötü olan sen olursun
Gorumce olunca arkadaslikta bitiyormus onu anladimAbin onunla konuşmaktan mutlu mu mutsuz mu, tam anlayamadım? Onların ilişkisi için yapabileceğin bişey yok. Ve sana anlatmaz tabi artık, görümcesin artık ne de olsa![]()
Bana koca meraklisi demesiAnnenin evi taşımasıyla konunun bağlantısı ne ?
Dogru diyorsunuz ne halleri varsa gorsunlerHayat o kadar uzun değil, kendinize odaklanın.Birakin yesinler birbirlerini☺
O sizi dost arkadas kardes vs öyle görmüyo umarım abinle evlenmez yoksa ilk postaladıgı kişi belli siz olursunuzMerhabalar,
Icimdekini buraya az da olsa dokmek istedim.
12senelik yani cocukluk arkadasim bi anda degismeye basladi...
Kucuk yasta evlilkk yapti 2 sene dolmadan bosandi ben elimden geldikce her konuda ona yardimci oldum ve arkasindaydim. Daha bosanmadan abimle konustugunu ogrendim ve ne yaptim ne ettim konusmasini engelledim ayni mahallede oturuyorduk ben evledim 4 5 ay sonra annem evi tasidi ve tasima aksamin da bana koca meraklisi dedi bana kal dedi bende cok yorgunum camlari filan silmistim ogun eve gidip dus alip uyumak istiyorum demistim o aksamdan sonra bi kac ay konusmadim sonra mesj atti sordu bende boyle boyle dedim ve bana benimde sna cok kirdigim oldu ama.ben sana bisey demedim dedi bende oyle bisey olursa soyle dedim saklama dedim neyse o gun oyle konustuk...
Arada baya zmaan gecti bana geldi o zmn sordum abimle konusmak istiyor musun diye oda evet dedi iyi konus ozmn dedim abim zaten bana kizgindi haberi yoktu benim engelledigimi sonra sonra ogrendi neyse konusmaya basladilar o bana bisey anlatmiyor abime soruyorum anlatiyor da anlatiyor sacma sapan seyler istiyor neyse bi kac kez mesj attim hal hatir sorduktan nasil gidiyo abimle diyorum cok sukur diyo ama abime sordugumda hic oyle demiyor anlatiyor da anlatiyor...
Annesi oglendi abimden duydum halla sordugum halde hic bisey demiyor anlatmiyor bu nasil arkadaslik bu nasil kardeslik anlamiyorum calistigi is yerindeki kizlara anlatiyor bana gerek yok gerek kalmadi
Napim bilmiyorum icimdekileri soylemek istiyorum ona ama bisey degisecegini sanmiyorum daha anlatmadiklarim var yazamadiklarim basinizi agritmak istemedim cok yazdim hakkinizi helal edin bana bi fikir verin sizce napim?
Insallah demek istemiyorum nasip kismet bu iste rabbim hayirlisini versinO sizi dost arkadas kardes vs öyle görmüyo umarım abinle evlenmez yoksa ilk postaladıgı kişi belli siz olursunuz
Kendisi neymiş acaba? Daha birinden ayrılmadan diğeri ile görüşüyor.Bana koca meraklisi demesi
Tam bu sekilde diyicektim diyemedim yani beni uzen sadece neden abimle konusmaya basladiktan sonra bana karsi degisti herkes nasil gidiyo sormama takilmisKendisi neymiş acaba? Daha birinden ayrılmadan diğeri ile görüşüyor.
Deyin. İçinizde birşey kalmasın herşeyi deyin. Karşınızdaki elinden geleni ardına koymayacak çünkü. Bunlar daha iyi günleriniz gibi geliyor bana.Tam bu sekilde diyicektim diyemedim yani beni uzen sadece neden abimle konusmaya basladiktan sonra bana karsi degisti herkes nasil gidiyo sormama takilmis![]()