Merhabalar,
Icimdekini buraya az da olsa dokmek istedim.
12senelik yani cocukluk arkadasim bi anda degismeye basladi...
Kucuk yasta evlilkk yapti 2 sene dolmadan bosandi ben elimden geldikce her konuda ona yardimci oldum ve arkasindaydim. Daha bosanmadan abimle konustugunu ogrendim ve ne yaptim ne ettim konusmasini engelledim ayni mahallede oturuyorduk ben evledim 4 5 ay sonra annem evi tasidi ve tasima aksamin da bana koca meraklisi dedi bana kal dedi bende cok yorgunum camlari filan silmistim ogun eve gidip dus alip uyumak istiyorum demistim o aksamdan sonra bi kac ay konusmadim sonra mesj atti sordu bende boyle boyle dedim ve bana benimde sna cok kirdigim oldu ama.ben sana bisey demedim dedi bende oyle bisey olursa soyle dedim saklama dedim neyse o gun oyle konustuk...
Arada baya zmaan gecti bana geldi o zmn sordum abimle konusmak istiyor musun diye oda evet dedi iyi konus ozmn dedim abim zaten bana kizgindi haberi yoktu benim engelledigimi sonra sonra ogrendi neyse konusmaya basladilar o bana bisey anlatmiyor abime soruyorum anlatiyor da anlatiyor sacma sapan seyler istiyor neyse bi kac kez mesj attim hal hatir sorduktan nasil gidiyo abimle diyorum cok sukur diyo ama abime sordugumda hic oyle demiyor anlatiyor da anlatiyor...
Annesi oglendi abimden duydum halla sordugum halde hic bisey demiyor anlatmiyor bu nasil arkadaslik bu nasil kardeslik anlamiyorum calistigi is yerindeki kizlara anlatiyor bana gerek yok gerek kalmadi
Napim bilmiyorum icimdekileri soylemek istiyorum ona ama bisey degisecegini sanmiyorum daha anlatmadiklarim var yazamadiklarim basinizi agritmak istemedim cok yazdim hakkinizi helal edin bana bi fikir verin sizce napim

?