- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi S a l o m i
-
Şu an yalnızım hastane uzak .Acile gidin isterswniz, progesteron verirler. Bol bol da su icin, istirahat edin
Stres yapmayin. Doktorunuzu bir arayin isterseniz. En kotu nobetci eczaneden birisi ilaci alip getirir sizeŞu an yalnızım hastane uzak .
Ne yapmalıyım.panik yaparsam kanam çogalır mı .
Yarına kadar yatsam geçer mi
InsAllah bir sorun olmaz korkutmak istemem ama onceden boyle kayiplariniz var ise pihtilasma sorununuz olabilir su an cok erken yerlesme kanaması olabilir simdi sorun olmaz ama en yakın zamanda lutfen hastaneye gidin ve aspirin ve igne baslayabilirlerLütfen acil yardım.
Daha iki gün evvel gebelik testi yaptım pozitif çıktı.
yarın doktoruma gidecektim
Ama şuan önce kahverengi akıntım ve sonrada kahverengi ile karışık biraz kanama var
Eşimde yurt dışındaydı.
Yalnız anıma denk geldi.
Böyle olup bebegi dogan varmı.
Henüz 4. Haftalıktı
Bundan önce 9. haftada 1 kürtaj ve 6. Haftada bir düşügüm var .
Buda onlar gibi olmaz değil mi
Yatmaya ozen gosterin ayakta kalmayin.. bol su lutfen dinleninLütfen acil yardım.
Ama şuan önce kahverengi akıntım ve sonrada kahverengi ile karışık biraz kanama var
Eşimde yurt dışındaydı.
Yalnız anıma denk geldi.
Henüz 4. Haftalıktı
malesef boyle dr lar oluyor. Bende acile gitmistim salagin teki bana dis gebeliksin ben kese goremiyorum belki hamile degilsin falan demisti. Sikayet etmek ostedim verdigi recetede kendi adi soyadi kasesi degil baska dr un kasesi vardi. İsmini ogrenmek istedim vermemislerdi. Sonra duzelince pesini biraktim.Üst komşulardan rica ettim götürdüler.
Ama nöbetci kadın dogum doktoruyla kavga ettik.
Gece gece niye geldiniz dedi.
Birsürü azarladı durumumu söyledim.
Ne yaoabiliriz doktorum önceden düşük geçirdigim için böyle bir sorunda hemen profestan igne yaptır dedi dedim.
Ama adam senin doktoruna göre hareket edemem dedi o zaman başka yere git dedi.
İyiyce azarladı beni sinirlerim altüst oldu.
Hiç birşey vermicem dedi.
Bende sinirle çıktım oradan
Kendim eczane bulup progestan hap aldım.
Şimdi bir vajinadan birde agızdan aldım.
.
Sabahta ilk iş doktoru şikayet edicem.
Önceki düşügümdede aynısı yapmıştı aynı adam.
Agızdan alına 2 ila 3 saate işe yarıyormuş.Mutlaka ama mutlaka şikayet et arkadaşım ve sakın peşini bırakma.
Babasının hayrına oturmuyor orda terbiyesiz ay nasıl sinirlendim şimdi ya.
Peki neden 2 tane aldın eczaciya danıştın mı?
Evet gerçekten bu insanlar şikayet edilmeli.malesef boyle dr lar oluyor. Bende acile gitmistim salagin teki bana dis gebeliksin ben kese goremiyorum belki hamile degilsin falan demisti. Sikayet etmek ostedim verdigi recetede kendi adi soyadi kasesi degil baska dr un kasesi vardi. İsmini ogrenmek istedim vermemislerdi. Sonra duzelince pesini biraktim.
icini ferah tut. Zaten dusukler kromozon eksikliginden oluyormus. Mesai saatlerinde normal bir dr a gorun bence. O ilaci icersen kanama durabilir ama dr kontrolunde olmalisin devam etmemesi icin. İns. YerlesmedirEvet gerçekten bu insanlar şikayet edilmeli.
O kadar korkuyka ben oraya gitmişim adamın bi niye hamilesin banamı sordun hamile kalırlen demedigi kaldı
Ama şükür şimdi kanama sabaha kalktıgımda hiç olmamış.
Sanırım bende yerleşme diye düşünmek istiyorum.
İnşaAllah ya. Bakalım öğleden sonra doktoruma gidiyorum.icini ferah tut. Zaten dusukler kromozon eksikliginden oluyormus. Mesai saatlerinde normal bir dr a gorun bence. O ilaci icersen kanama durabilir ama dr kontrolunde olmalisin devam etmemesi icin. İns. Yerlesmedir
Benim eşimde yurtdışındaydı kanamam oldu ben tek başıma hastaneye gittim nasıl böyle bi durumda evde durabiliyorsunuzLütfen acil yardım.
Eşimde yurt dışındaydı.
Yalnız anıma denk geldi.
Henüz 4. Haftalıktı
Akşam gittiğimi söyledim sanırım orayı kaçırdınız.Benim eşimde yurtdışındaydı kanamam oldu ben tek başıma hastaneye gittim nasıl böyle bi durumda evde durabiliyorsunuz
Meleğim gayet iyi şükürAkşam gittiğimi söyledim sanırım orayı kaçırdınız.
Peki şimdi nasıl bebeginiz.
Sonucunuz ne oldu
Amin aminnnnn inşâAllaahMeleğim gayet iyi şükürRabbim tüm annelerini de meleklerini de korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?