- 17 Eylül 2024
- 6
- -8
- 22
-
- Konu Sahibi Zulyhaa0080
Girer girmesine de korunmayı unutma birde bakireyim demişsin pişman olacaksan hiç girişme bu işe.bakireyim.birkac gün sonra sevgilim ile buluşacağım.uzun zamandan beri görüşmedik.evde buluşacağız.komple soyunup sevgilimin kucağına oturup sevisecegiz.kucagindayken penis girer mi
Ne demek istediğimi anladın mıGirer girmesine de korunmayı unutma birde bakireyim demişsin pişman olacaksan hiç girişme bu işe.
Sonra hamile miyim pişmanım diye konu açıyorsunuz.
Lütfen halimden anlayın bende ona göre hareket edeyimfake profil bu ya! arsızliga bakin!
Girişi bantlarsan girmezbakireyim.birkac gün sonra sevgilim ile buluşacağım.uzun zamandan beri görüşmedik.evde buluşacağız.komple soyunup sevgilimin kucağına oturup sevisecegiz.kucagindayken penis girer mi
canim,kendini tatmin etmek isteyen cok afedersiniz “hayvan” kadin profiliyle uye olmus. hangi kadin boyle bir konu acar ya?Komple soyunup kucağına oturma planını telefonda mı yaptınız mesajlaşarak mı? Nasıl ilerledi konu bize de anlat merak ettim
Çoktan beri planladığımiz birşeyKomple soyunup kucağına oturma planını telefonda mı yaptınız mesajlaşarak mı? Nasıl ilerledi konu bize de anlat merak ettim
Ya ben bilgisizim ben size bir soru sordum adam akıllı cevap bekledimcanim,kendini tatmin etmek isteyen cok afedersiniz “hayvan” kadin profiliyle uye olmus. hangi kadin boyle bir konu acar ya?
Koltukta,yatakta,yerde nerede kamikazelik yaparsanız yapın girer..Elimizde girmemesi için tek yöntem var.Penisten uzak durmak.bakireyim.birkac gün sonra sevgilim ile buluşacağım.uzun zamandan beri görüşmedik.evde buluşacağız.komple soyunup sevgilimin kucağına oturup sevisecegiz.kucagindayken penis girer mi
Yarın da sevgilimle seviştim iç camasırımla kucağına oturdum hamile miyim diye konu açma lütfen olur mubakireyim.birkac gün sonra sevgilim ile buluşacağım.uzun zamandan beri görüşmedik.evde buluşacağız.komple soyunup sevgilimin kucağına oturup sevisecegiz.kucagindayken penis girer mi