Penis girer mi Yardımcı olun lütfen.

bakireyim.birkac gün sonra sevgilim ile buluşacağım.uzun zamandan beri görüşmedik.evde buluşacağız.komple soyunup sevgilimin kucağına oturup sevisecegiz.kucagindayken penis girer mi
Girer girmesine de korunmayı unutma birde bakireyim demişsin pişman olacaksan hiç girişme bu işe.
Sonra hamile miyim pişmanım diye konu açıyorsunuz.

soyunmadan oturamıyormusun yada oturcak yermi yok başka.tee allam yaa işiniz gücünüz anı yaşamak gerisini hiç düşünmeyin...sonrada yok napacam yok dıktırımmı.ne duymak istiyorsun burdan?kim sana nasıl yardım edebılır?

Koli bandı kesmeye bilir bir elektrikçiden elektrik bandı iste onunla girişi kapat.
git soyun otur girer mi girmez mi görürsün ama haftaya gelip burada konu açma sürtündüm hamile miyim diye adam gibi yapacaksanız yapın , yapmaya poponuz yemiyosa böyle saçmalıklara kalkışmayın

Girmesini istemiyorsan çıplak halde kucağına oturmayacaksın. Giriverir hiç belli olmaz

bakireyim.birkac gün sonra sevgilim ile buluşacağım.uzun zamandan beri görüşmedik.evde buluşacağız.komple soyunup sevgilimin kucağına oturup sevisecegiz.kucagindayken penis girer mi
Koltukta,yatakta,yerde nerede kamikazelik yaparsanız yapın girer..Elimizde girmemesi için tek yöntem var.Penisten uzak durmak.

Yarın da sevgilimle seviştim iç camasırımla kucağına oturdum hamile miyim diye konu açma lütfen olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…