- 8 Ağustos 2010
- 3.033
- 4.069
- Konu Sahibi Strawberryies
Evet kız:)nasıl ya ölçtün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kız:)nasıl ya ölçtün mü
Eger ayak ile bağlantısı olsa o zaman böyle ters bir durum olmazdıYok eşim 42 giyiyor ama 21cm olmadığına eminim
Yok sadece arkadaş olduğu insana ayak numarasını nasıl sormuş ya da görmüşCidden ayak numarası olayına inanıyo musunuz?
Penis boyunun başka şeylerle bi orantısı yok sevgili konu sahibi.
Eşofman giyen tarzda biri değil tatlım. Burdan da kaybettikHiçbir fikrim yok, tahminimce bilmek mümkün değildir. Ancak eşofmanla falan görürsen normal duruşuna bakarak tahminde bulunabilirsin, erekte olmadan da varlığı belli oluyorsa küçük değildir sanırım. Bu sadece tahmin. Hiçbir erkeğin kalçasına önüne bakmış değilim, kocamınkine bile bakmamıştım çıplak görene kadar
Az ayakkabını çıkar ver bi şeye bakcam demiş herhalde.Yok sadece arkadaş olduğu insana ayak numarasını nasıl sormuş ya da görmüş
Ben bir defa şakayla karışık kendisine sordum cevap vermedi. Küçük de değil hani gururuna dokunsun söylemesin falan durumu da yokay bende hiç böyle bir şey konuşmadık bunca yıldır. Hahahha
Canım benimkinin ayakları 41-42. Mesela bot ayakkabı giydiğinde ufak giyiyor. 40 41. Elleri ise kime göre neye göre minik bilmiyorum ama boyu ile abes durmuyorBence ayakla alakası var az da olsa. Mesela bazı erkekler çok minik ayaklı minik elli oluyor onların küçük penisleri olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Beraber alışveriş yaptık. Ordan biliyorumYok sadece arkadaş olduğu insana ayak numarasını nasıl sormuş ya da görmüş
Canım evet ınternette bunlar yazıyor. Ama evlenmeden once bunu öğrenmek mümkün mu, ya da anlamak mümkün mu? Çünkü böyle biseyin sorulması doğru olmaz. Evlenmeden önce soran var mı bilmiyorumTürkiye ortalaması 14-16 cm arasıymış internette bir istatistik bilgisinde okumuştum ayrıca boyundan ziyade kalınlığı ve işlevi önemli
Evlenmeden önce yakınlaşabilenler için bunu öğrenmek mümkün olabilir. Bunun dışında zor ayrıca erkek tarafından farklı anlaşılabilir sorulması.Canım evet ınternette bunlar yazıyor. Ama evlenmeden once bunu öğrenmek mümkün mu, ya da anlamak mümkün mu? Çünkü böyle biseyin sorulması doğru olmaz. Evlenmeden önce soran var mı bilmiyorum
Boyla arasında bir ilişki olmadığı kesin mi acaba. Hani bazıları diyor ya eşim 195 falan ama küçük diye . Acaba onlar istisani mi. Belki arada bir kaç tane vardır öyleEvlenmeden önce yakınlaşabilenler için bunu öğrenmek mümkün olabilir. Bunun dışında zor ayrıca erkek tarafından farklı anlaşılabilir sorulması.
Ahah. Ama arada istisnai denk gelmiş olmalıBacı devede de boy var ama eşek önden gidiyor off boyla alakalı olsaydı 187olan eşimin baton pasta kadar pipisi olması lazımdı ki malesef onunki kibrit kutusu kadardıbelki de o yüzden bana cinsel diyeti layık görmüştür kibrit kutusu kadar
Bununla ilgili bilimsel veri elde etmek zor bence genetik faktörler daha etkiliBoyla arasında bir ilişki olmadığı kesin mi acaba. Hani bazıları diyor ya eşim 195 falan ama küçük diye . Acaba onlar istisani mi. Belki arada bir kaç tane vardır öyle
Mantık olarak bakıldığında uzun boydan uzun penis beklenir
Bir çok kadın seninle aynı niye ayıp olsun biz onlarcasını gördüğümüzden konuşmuyoruzBir tane adam şeyi görmüşken bu konuya yorum yazarsam ayıp olur gibi geldi
Bir çok kadın seninle aynı niye ayıp olsun biz onlarcasını gördüğümüzden konuşmuyoruz