nuriye54 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2017 968 1.524 19 Kasım 2019 Konu Sahibi nuriye54 #1 Merhaba , Pendik medikal parkta elif uruça gidiyorum normal doğum düşünüyürom ozaman ne olur bilmiyorum ama doğum yapan gebelik takibi yapan var mıdır? Nasıl yorumlarınız?
Merhaba , Pendik medikal parkta elif uruça gidiyorum normal doğum düşünüyürom ozaman ne olur bilmiyorum ama doğum yapan gebelik takibi yapan var mıdır? Nasıl yorumlarınız?
B Bir kullanici Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2020 18 3 40 5 Şubat 2021 Konu Sahibi nuriye54 #2 Merhaba bizde suan elif hanımı düşünüyoruz siz gittinizmi o zaman memnun kaldınızmķ tavsiye edermisiniz
Merhaba bizde suan elif hanımı düşünüyoruz siz gittinizmi o zaman memnun kaldınızmķ tavsiye edermisiniz
echoo Her şey güzel olacak elbet. Kayıtlı Üye 24 Şubat 2009 885 289 7 Şubat 2021 Konu Sahibi nuriye54 #3 Benim altı arkadaşım da Pendik Medical parka gidiyordu dördü doğurdu ikisi gebelik sürecinde. Hangi doktorlarda bilmiyorum ama hepsi çok memnun.
Benim altı arkadaşım da Pendik Medical parka gidiyordu dördü doğurdu ikisi gebelik sürecinde. Hangi doktorlarda bilmiyorum ama hepsi çok memnun.
L lavienroselove Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2021 637 801 29 12 Şubat 2021 Konu Sahibi nuriye54 #4 Ben de hamile kalmayı düşünüyorum Elif Uruç’a kontrole gittim. Tatlış bir hanım, bakalım zaman ne gösterecek
Ben de hamile kalmayı düşünüyorum Elif Uruç’a kontrole gittim. Tatlış bir hanım, bakalım zaman ne gösterecek
P penelopeninsadakati Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 79 37 24 Mart 2021 Konu Sahibi nuriye54 #5 Bir kullanici .!.: Merhaba bizde suan elif hanımı düşünüyoruz siz gittinizmi o zaman memnun kaldınızmķ tavsiye edermisiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba Elif hanıma gittinuz mi, memnun kaldınız mı?
Bir kullanici .!.: Merhaba bizde suan elif hanımı düşünüyoruz siz gittinizmi o zaman memnun kaldınızmķ tavsiye edermisiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba Elif hanıma gittinuz mi, memnun kaldınız mı?