gunaydın canım merhaba,canım eşim ve ben kuaförüz istanbulda salonumuz vardı fakat bazı kredi borçlarından dolayı kapatmak zorundayız acilen yani artık iş görmüyor denilebilir ,pendikte daha güzel salon lar var canım onu pek önermem yinede sen bilirsin tabi
benmde dügünm mayısta bende kararsız kaldım tesettürlüyüm önereceginiz yerler varmıı alice nasıl pekii banada orayı onermişti alpaycanla anlaştm ama karra vereemedm daha gelinlik için neler diyorsunuzz pekii
seda alpaycanla foto için ne kadar anlaştın ve paketin içerisinde neler var? tşk
850 anlaştk panaromik albüm 30 pozdan oluşan 10 tane dagtmlk büyük resim 2 tane küçük cep albümü büyük olandan resml brdk krıstl çerv faln öle banada pahalı geldi ama başka yerde güvenemedk bi kere olacak diye görcz bakalımm
gunaydın canım merhaba,canım eşim ve ben kuaförüz istanbulda salonumuz vardı fakat bazı kredi borçlarından dolayı kapatmak zorundayız acilen yani artık iş görmüyor denilebilir ,pendikte daha güzel salon lar var canım onu pek önermem yinede sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?