• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Pendik kuaför ve fotoğraf

tk2010

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
186
4
296
İstanbul
kızlar merhaba,

pendikte gelin başı ve makyajı için kuaför turan veya nurettin esengül düşünüyorum. bu ikisine gidip memnun kalan varmı?
birde fotoğraftı zümrüt veya stüdyo mavi düşünüyorum (dış mekan çekimi yapıyorlar)
bir türlü karar veremiyorum lütfen yardımcı olun :( teşekkürler

gunaydın canım merhaba,canım eşim ve ben kuaförüz istanbulda salonumuz vardı fakat bazı kredi borçlarından dolayı kapatmak zorundayız acilen yani artık iş görmüyor denilebilir ,pendikte daha güzel salon lar var canım onu pek önermem yinede sen bilirsin tabi

benmde dügünm mayısta bende kararsız kaldım tesettürlüyüm önereceginiz yerler varmıı alice nasıl pekii banada orayı onermişti alpaycanla anlaştm ama karra vereemedm daha gelinlik için neler diyorsunuzz pekii

gunaydın canım merhaba,canım eşim ve ben kuaförüz istanbulda salonumuz vardı fakat bazı kredi borçlarından dolayı kapatmak zorundayız acilen yani artık iş görmüyor denilebilir ,pendikte daha güzel salon lar var canım onu pek önermem yinede sen bilirsin tabi

nergis hanım tesettür için hangi kuaförü onerrsiniz

benmde dügünm mayısta bende kararsız kaldım tesettürlüyüm önereceginiz yerler varmıı alice nasıl pekii banada orayı onermişti alpaycanla anlaştm ama karra vereemedm daha gelinlik için neler diyorsunuzz pekii

canım ben nişanımda alice gittim en yakın arkdaşımda hem nişanında hem düğününde alice gitti memnun kaldı.
sacları gercekten iyi yapıyorlar makyajda öyle ama aşırı kalabalık oluor yani ben sürekli beni bırakıp diğer müşterilere bakmasından stres olmuştum yetişemicez diye yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum gerci düğün mevs,imi yine aynı şey olur ama bana nurettin esengülü önerdiler. oraya bakacağım.
alice düşünürsen bir git gör tesettürü nasıl yapıyorlar bilmiyorum ben ve arkadaşımda açığız cünkü

seda alpaycanla foto için ne kadar anlaştın ve paketin içerisinde neler var? tşk

850 anlaştk panaromik albüm 30 pozdan oluşan 10 tane dagtmlk büyük resim 2 tane küçük cep albümü büyük olandan resml brdk krıstl çerv faln öle banada pahalı geldi ama başka yerde güvenemedk bi kere olacak diye görcz bakalımm

850 anlaştk panaromik albüm 30 pozdan oluşan 10 tane dagtmlk büyük resim 2 tane küçük cep albümü büyük olandan resml brdk krıstl çerv faln öle banada pahalı geldi ama başka yerde güvenemedk bi kere olacak diye görcz bakalımm

bence cok iyi stüdyo mavi 1100 alıyor 25 poza ve 1 tane cep albümü veriyor.

kızlar geçen sene kuzenimin düğün fotoları için beraber fotoğrafçıları inceledik. İnanın o kadar farklı fiyatlar vardı ki çok şaşırdım.
Ama işin detayına inince fotoğrafçı seçiminin umduğumda da önemli olduğunu anladım. Ama şu bir gerçek bu işini iyi yapanların fiyatları aşağı yukarı aynı fazla bir fiyat farkları yok bence. Stüdyo mavi nin fiyatları diğerlerine göre 100-200 fazlaydı ama görüştüğümüzde bizi diğerlerine göre farklı olduklarını ikna ettiler. Bize ilk söyledikleri detaylara çok önem verdikleriydi.Gelinlikteki bütün işlemeler en ince ayrıntısına kadar gözüküyor. fotoshopu da gayet doğal yapmaları tam istediğimiz gibi. Albüm seçenekleride çok fazlaydı.Dış çekimler içinde kendi yerleri var özel kimse içeri giripte rahatsızlık vermiyor. Ama özelliklede fotoğrafı çeken gerçekten çok profesyonel işini çok iyi biliyor. Bizim suratsız damat bile manken kesildi :) Kendi düğünüm içinde stüdyo mavi ye gitmeyi düşünüyorum.
Kabaca şunu hesapladım Gelinlik için 2650 , kuaför için ortalama 800 , gelin buketi araba süsü vs. aşağı yukarı totalde 5000 gibi bir rakam çıkıyor ve bunların hepsi albümde çıkacak 100-200 için bunları riske atamam.

Freelance çalışan fotoğrafçılar da var onları da araştırın bence. Artık çoğu insan stüdyolar yerine freelance çalışanları tercih ediyor. ;)

bende stüdyo mavi ile anlaşmayı düşünüyorum zaten kuaförümde anlaşmalı hatta kuaför + foto+ araba süslemesinden oluşan özel paketleri var. bakalım henüz gidip göremedim. ama sanırım stüdyo mavi olacak.
zaten nikah salonuda ayrıyetten bir albüm veriyor. inşallah memnun kalırız önemli olan içine sinmesi. ben nişanda foto konusunda cok hüsrana ugradım aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

alpaycan' a mezuniyet fotoğraflarım için gittim.
açıkçası çekim iyi olabilir ama kazıklandım.
verdikleri sözü tutmadılar.
hazır olunca haber vereceklerdi; ben 3 ay sonra almaya gittim. haber vermedikleri için.
ayrıca anlaştığımız gibi resimleri vermediler.
aynı fiyattan daha az aldım.

Peki pendikte yenilikleri takip eden modeern saç kesen kuafor var mı

Back