• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Pendik bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

canimailem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
107
55
123
İstanbul
pendikte oturuyorum 3 yaşını bitirmiş bir kızım 15 aylık oglum var.çocuklarıma bakacak birini arıyorum. Önceliklerim çocukların güvenliği ve sağlığı. Çocuklarımın ben yokken eğlenmesini istiyorum evde sessiz sessiz oturup beni beklemelerini değil. Site içerisinde oturuyoruz dolayısıyla onları dışarı çıkartabilecek onlarla eğlenecek, evde oyuncaklarıyla oynatacak oyun hamuru, resim, el işi ...vs yaptırabilecek yani evdeyken bakıcı teyze gibi değil de oyun ablası veya kreş öğretmeni gibi davranacak birilerini arıyorum. Dediğim gibi önceliğim ilk olarak çocukların sağlığı daha sonra eğlenmesi. 24 yaşındayım ve tıp öğrencisiyim 2 sene çocuklarım için okula ara verdim çocuklarım konusunda hassasım gözüm arkada bırakıp gidemem okulum eylülde başlayacak ancak çocuklarımın bakıcısına alışması için 2- 3 ay gerekli diye düşünüyorum . Eylüle kadar birlikte bakacağız.

Son düzenleme:
iyi günler , özbekistanlıyım , 3 senedir turkiyedeyim ve tc vatandaşıyle evliyim, şu an kardeşim yanımda 22 yaşında onun için yatılı iş arıyoruz, yatılı düşunuyorsanız bana numaranızı mesaj ata bilirmisiniz? bende mesaj hakki olmadıği için size yazamam. yada [e...... ya yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben kurtköy de oturuyorum burda benimde ilanım var çocuk bakımı ile ilgili.44 yaşında 3 yetişkin çocuk annesiyim.
Arzu ederseniz görüşebiliriz.İsterseniz E-posta adresim ..............adına hotmail hesabım var:)

Merhabalar ben İstanbul Suadiye'de oturuyorum ve 2 yıllık çocuk gelişimi bölümü bitirdim Aydın üniversitesinde. Mesaj atamıyorum size ve sanırım sizde bana atamıyorsunuz. İlanınızı internetten görüp hemen üye oldum. 5 yıl anaokullarında staj yaptım ve ev içinde türkçe dil, oyun, müzik, fen, sanat etkinliği yaptırıp çocukların öz bakımlarının haricinde eğitimlerini de desteklemek istiyorum. Bana ulaşmak isterseniz mailimi verebilirim buradan :)

sartlarımızı görüşmemiz lazım ............. mesat at cep numaranı yaz ya da görüşelim

Back