Pencereme uygun perde var mıdır?(resimli)

Görselde koyduğum şekilde Normal pencere boyunda ve evet karşımızda evler var çok yakın olmasa da rahat edemeyiz
Okey o zaman ya cami havalandirma cami seklinde kuculteceksiniz ya vitray yaptiracaksiniz ya da pimapen ici jaluziler var onlardan yaptiracaksiniz ya da normal stor yaptiracaksiniz. Banyo camina tul perde yapilmaz cirkin olur. Sadece guneslik gorevi gormeli ve gece de iceriyi gostermemeli.

Aynali camlar,cam filmleri iceriden isik yaktiginizda isigi gecirir isinize yaramaz.

Hah benim istediğim şey de perde kapalı olsa bile gündüz içerisi aydınlık olsun ve uzaktan siluetimizi falan göstermesin o perde. Çok şey mi istedim

Hah benim istediğim şey de perde kapalı olsa bile gündüz içerisi aydınlık olsun ve uzaktan siluetimizi falan göstermesin o perde. Çok şey mi istedim
Cok sey degil de mumkun olmayan bir sey
Tek care cam ici jaluzi veya vitray cam o zaman.
Cirkin gorunmuyor mu banyoda kocaman salon penceresi? Ben olsam kucultmeyi dusunurum valla.

bence perdeciye sorsanız onlar daha iyi bilir nasıl olması gerektiğini ben sizin ne istediğinizi tam anlayamadım :)

banyoya boyle cam yapan muteahhıt neyın kafasını yasıyordu acaba
bu camı normal pencere gıbı acılır sekıle cevırebılırsınız kucuk bır demır parca ıle cevırıyor pımapencıler ve ben olsam camına yapıskanlı folyo yapıstırır ustune boyle perde yaptırırdım

En pratiği camı değiştirmek bence
Buzlu cam veya jaluzili cam

Bizim evimizde bu şekil pencere merdiven boşluğunda var biz akardiyon perde kullandık isterseniz fotoğraf atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…