Pencereme uygun perde var mıdır?(resimli)

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.655
32.973
798
Arkadaşlar selam. Banyomda görseldeki gibi iki tane vasistaslı pencere var. Zebra stor taktırmak istedim ancak vasistas açıkken perde kapalı bile olsa sığmayacak sistemi. Ne yapabilirim?

Pencere açıldığı zaman stor burda sıkıntı yaratıyor

Eklentiler

• 1EB639E5-91D2-4D9A-9D39-435C365FD5B2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 102
Duşun içinde değil sanırım di mi o pencereler? Eğer duşun içindeyse ben cama yapışkanlı folyo yapıştırdım. Vitray gibi görünüyor ama renksizleri de var.

Duşun içinde değilse, briz perde denen perdelere bakabilirsiniz.

Miluoncularda cama yapılan işlemler var hangi renk istiyorsanız tıpkı cam filmi gibi uygulanıyor desenli olanları da var ,cam filmi de olabilir. Yalnız orası genelde havalandırmaya bakar ya da insanların içeriyi giremeyeceği bir acidadir isterseniz kendinden desenli ya da buğulu bir camla da değiştirebilirsiniz seçenek çok

banyo da perde?
bence film çektirin..
bu içeriden dışarıyı gösteren ama dışarıdan içeriyi göstermeyen...

Cam buyuklugune ve nereye acildigina bagli
Cam cok buyuk ve sokaga aciliyorsa stordan baska olmaz cunku gece icerisi gorunur

benim önceki evimde bu tür kapılar vardı yani hem üstten açııyordu hem yandan ama perdelerim zebra stordu. açılmasında çok bi sıkıntı yaşamadık
Öyle mi diyorsun? Görüntüde vasistas açıkken duvarın dışına taşıyor ama

Cam buyuklugune ve nereye acildigina bagli
Cam cok buyuk ve sokaga aciliyorsa stordan baska olmaz cunku gece icerisi gorunur
Görselde koyduğum şekilde Normal pencere boyunda ve evet karşımızda evler var çok yakın olmasa da rahat edemeyiz

Bizimki havalandırmaya bakmıyor işte sorun orda müstakil evde oturuyorum. Havalandırmaya baksa gerek olmaz perdeye tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…