pembemsi cilt?

• Konu Sahibi obsesifprenses
  • Başlangıç Tarihi
O

obsesifprenses

Ziyaretçi
arkadaşlar cildimin daha doğrusu yanaklarımın doğal yollarla daha pembe görünmesini istiyorum çünkü allık sürmezsem çok solgun görünüyorum hastamısın diye soranlar bile oluyo :1no2: bunun çözümünü bilen warmı??

Bir yerde okumuştum düzenli havuç yemek cildin rengini geri kazandırıyormuş cilt daha pembe ve sağlıklı oluyormuş :)

ben havuçtaki maddenin bronzlaşmaya yardımcı olduğunu biliodum bunu duymamıştım ama pembeleştiryosa yiyebilirim:)

arkadaşlar cildimin daha doğrusu yanaklarımın doğal yollarla daha pembe görünmesini istiyorum çünkü allık sürmezsem çok solgun görünüyorum hastamısın diye soranlar bile oluyo :1no2: bunun çözümünü bilen warmı??

Bol bol maydonoz tüketmelisin maydonoz kürü cilde pembelik canlılık katıyormuş önce içten beslemek gerekli.Bir de sabahları yüzünü temizledikten sonra cilt tipine uygun buzu(maden suyu olabilir)yüzünde gezdir işe yarayabilira.s.

ben buz sürüyodum eskiden şimdş yapmıyorum gerçi zararı falan vardır belkicilde bilmiyorum bana bi zararı olmamıştı ama sıcak suyla yıkayıp sonra soğuksuyla yıkıyınca da pembeleşiyo diye biliyorum

tabi abartıp yüz felci de olabiliriz yasakkelime

yuz solgunlugu goz altı morlugu ve cokuklugu vitamin eksikligine bir isarettir aslında..
duzenli vitamin veya besin destegi kullanmalısın.. boylese cildine renk gelecektir..

Bende beyazım daha beyaz olmak isterdim..

Son düzenleme:
kan dolasımınızı artırmanız lazım kızlar. en dogal yolu bu.kan dolasımınız yeterli olursa yanaklarınız da allanır.

Son düzenleme:
Ayrıca sabahları aç karnına bir kahve fincanı pekmez iç.faydasını görürsün.

X