• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembemsi akıntım var yarın kan versem gebelik cikar mi

BirMucizeOlsunb

GebeKalmaPesinde
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
2.243
727
38
27
Artık cok bunaldım günüm de şaştı tam emin olamıyorum. En azindan adet görebilsem hsg randevusu alacağım. Sökülmek icin sogan kaynatip içeceğim. Bugun kilodumda Kahverengimsi akıntı gördüm ped taktim pede damla seklinde gelmiş kahverengi. Ama tuvaletten sonra peçeteye silince pembemsi leke geliyo

Temmuz da bat 29 temmuzdu 16sinda lekelenmelerim oldu aralikli 18 inde vs oldu bazen sabah bazen aksam 26 temmuza kadar sürdü ilk defa 13 gun onceden lekelenmelerim oldu. Bu aralardada yumurtlama kanamasi olabileceğini düşündügüm icin iliskimiz oldu. Ağustosta da hesaplarima göre 16-19 agustos gözüküyordu ama olmadi ,bu arada bolca seffaf akinti arada beyaz akinti kasık batmalari gaz kabizlik siskinlik bel agrisi yanlara vuracak sekilde oldu hep suan hic bisey yok ve yine arada iliskiler oldu 21 inde ise cok hafif pembe leke geldi baska hic bisey gelmedi.

Bide suan var sadece belirtimde.kalmadi

Temmuzda 16sinda lekelenmelerim basladi ya, onlari baz alarak agustosta da 16 veya 19 agustos bat

Eger 29 temmuzda adet olsaydim 29 Ağustos battı. Hic sasmazdi 1 2 gun once veya sonra adet olurdum geçen ay döngüm şaşti

Bat olarak 19u esas alırsam idrarda bile çıkar. 29u sayarsak idrarda çıkmaz ama kanda bir ihtimal yükseldiği görülebilir. Önce kanda belli oluyor zaten. Bence kan verilebilir

Bat olarak 19u esas alırsam idrarda bile çıkar. 29u sayarsak idrarda çıkmaz ama kanda bir ihtimal yükseldiği görülebilir. Önce kanda belli oluyor zaten. Bence kan verilebilir
Yarin kan vereyim artık bakmiyolarda gecikti diyince çift cizgi gördüm deyim gidiyim de. Zaten e nabizda çıkıyo sonuç. Gebelik testide cikmadi hiç

Back