pembeFrezya Meme Estetiği Ameliyatı

canımcım çok çok geçmiş olsun ne güzel anlatmışsın yaşamış gibi oldum hayırlısıyla bende pazartesi senin kadar mutlu olurum inşallah.

sen de pazartesi mi ameliyat oluyorsun canım??? ayy inşaallah hayırsıyla ağrısız sızısız mutlu mutlu uyanırsın :KK19:

canım benim çok güzel anlatmışın valla böyle çok açıklayıcı olmuş öncelikle tşk ederim..bende bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum ve naci beyde düşündüğüm doktorlar arasında ondanda çok güzel bahsetmişsin..peki bu ameliyatın maliyeti ne kadar bana bu konudada yardımcı olabilirmisin kaç bin lira verdin ???

canım eğer kk pro üyeliğe geçersen %10 indirim yapılıyor. ben indirimle birlikte 7 tl ye oldum. Ankarada 4.5 tl ye de olabilirdim bu ameliyatı belki.. hatta taksit yapan doktor bile vardı ama Naci bey gibi gözüm kapalı güvenemezdim bu kadar huzurlu giremezdim ameliyata. ben tamamen kendimi doktorumun ellerine bıraktım okadar güveniyordum yani doktoruma. bak sıfır ağrı sızıyla atlattım işte devirdim 1 haftayı.. ve naci beyin ağrılı hastasını da görmedim ben ne hikmetse sihirli doktorumun elleri :KK16: burda kas altı olan da ağrısız atlatmış kaszarı altı olan da, ben de ağrısız iyileştim.. bu arada bütün yöntemleri kullanıyor olması da bana güven veren sebeplerden biriydi..

Son düzenleme:
canım eğer kk pro üyeliğe geçersen %10 indirim yapılıyor. ben indirimle birlikte 7 tl ye oldum. Ankarada 4.5 tl ye de olabilirdim bu ameliyatı belki.. hatta taksit yapan doktor bile vardı ama Naci bey gibi gözüm kapalı güvenemezdim bu kadar huzurlu giremezdim ameliyata. ben tamamen kendimi doktorumun ellerine bıraktım okadar güveniyordum yani doktoruma. bak sıfır ağrı sızıyla atlattım işte devirdim 1 haftayı.. ve naci beyin ağrılı hastasını da görmedim ben ne hikmetse sihirli doktorumun elleri :KK16: burda kas altı olan da ağrısız atlatmış kaszarı altı olan da, ben de ağrısız iyileştim.. bu arada bütün yöntemleri kullanıyor olması da bana güven veren sebeplerden biriydi..

evet canım doktorcum ıcın soyledıklerıne aynen katılıyorum hastasına o kadar güven verıyor ki gözüm kapalı içim rahat ıhtıyac duydugumda yıne yıne kendımı ellerıne teslım edecegım tek doktordur
:KK19: bende burdan tekrar tesekkurlerımı sunuyorum sayın naci çelik'e bana mutlulugu yasattıgı ıcın

ameliyattan sonraki 9.gün :KK12: dün gece ilk kez dümdüz yattım yastıksız, uyandığımda dikişlerim acıdı :KK59: yan yatmayı yüzüstü yatmayı özlediiimmm :95: göğüs uçları da zaman zaman çok hassaslaşıyo son 2 gündür çamaşır yerinden oynadığında bile acıyo.. hadi çabuk geçsin günleeeeer :92:

ameliyattan sonraki 9.gün :KK12: dün gece ilk kez dümdüz yattım yastıksız, uyandığımda dikişlerim acıdı :KK59: yan yatmayı yüzüstü yatmayı özlediiimmm :95: göğüs uçları da zaman zaman çok hassaslaşıyo son 2 gündür çamaşır yerinden oynadığında bile acıyo.. hadi çabuk geçsin günleeeeer :92:

acele etme be canım daha çok yeniler:))bak onlara kavuşmak için ne kadar çok sabrettin.acıcık daha bekle.
neden yastıksız yattın bu arada iyice gerilmiştir dikiş yerlerin.yoksa yastıksız yatmaya mı alışkınsın ?

haklısın bitanem ama valla sabırsızlanıyorum biran önce iyileşsinler aşağı insinler falan istiyorum.. 6 ay gözümde büyüyo yani! :KK9:
canım aslında normalde yastıksız yatmam ama kaç gündür yatırılmış otobüs koltuğu gibi 10 tane yastıkla hafif oturur konumda yatmaktan daral geldi, sinir oldum ben de gece bütün yastıkları attım yataktan :KK9: ama akıllandım bu gece 2 yastıkla yatıcam minimumda :KK9: zaten yüzüstü yatabilsem tattirevalli gibi olurum heralde :KK9: neyse bi süre daha sabretcem artık mumyalanmış gibi yatmaya :KK31:

Son düzenleme:
haklısın bitanem ama valla sabırsızlanıyorum biran önce iyileşsinler aşağı insinler falan istiyorum.. 6 ay gözümde büyüyo yani! :KK9:
canım aslında normalde yastıksız yatmam ama kaç gündür yatırılmış otobüs koltuğu gibi 10 tane yastıkla hafif oturur konumda yatmaktan daral geldi, sinir oldum ben de gece bütün yastıkları attım yataktan :KK9: ama akıllandım bu gece 2 yastıkla yatıcam minimumda :KK9: zaten yüzüstü yatabilsem tatirevalli gibi olurum heralde :KK9: neyse bi süre daha sabretcem artık mumyalanmış gibi yatmaya :KK31:

hehehehe vallahi ben bilemediğim için ve düşük yastık yatmaya alışık olduğum için düze yakın ameliyatın 2. günü itibariyle yatmıştım... ama tavsiye etmem :KK14: sen eski usül devam et canım yaa yastıkla uyumaya..şimdiye kadar rahatken rahatsız etme kendini duruduk yere. bu arada nazar boncukalrımı da ekleyeyeim yeniden:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım senin için çok sevindim:) diğer konuna yazmıştım bunu da yeni okuyabildim:) mutlu olman çok güzel ya bundan sonrası da çok çabuk geçer biran önce isteğine kavuşursun umarım
seni çok tebrik ediyorum, ben hala cesaret edemedim biraz daha araştırcam:)
tekrar geçmiş olsunn :KK16:

hehehehe vallahi ben bilemediğim için ve düşük yastık yatmaya alışık olduğum için düze yakın ameliyatın 2. günü itibariyle yatmıştım... ama tavsiye etmem :KK14: sen eski usül devam et canım yaa yastıkla uyumaya..şimdiye kadar rahatken rahatsız etme kendini duruduk yere. bu arada nazar boncukalrımı da ekleyeyeim yeniden:nazar::nazar::nazar::nazar:

meleğim zaten senin tavsiyelerin sayesinde ben bu kadar tecrübeli oldum, yoksa ben de direk dümdüz yatardım ilk günden kesin :KK19: kontrolüme kadar uslu durmak en iyisim :KK31: ben de senin harika cicilerine takayım nazar boncuğundannn :nazar::nazar::nazar: :KK54:

canım senin için çok sevindim:) diğer konuna yazmıştım bunu da yeni okuyabildim:) mutlu olman çok güzel ya bundan sonrası da çok çabuk geçer biran önce isteğine kavuşursun umarım
seni çok tebrik ediyorum, ben hala cesaret edemedim biraz daha araştırcam:)
tekrar geçmiş olsunn :KK16:

canım benim teşekkür ederim çok :KK19: ben doktoruma karar verir vermez 1 hafta bile geçmeden oldum ameliyatımı.. bu iş uzadıkça kaygılar artıyor, kafası daha çok karışıyo insanın. eğer doktorunu bulduysan uzatmadan hemencik olmak en iyisiiii :KK31: regliden dolayı korkularım vardı biliyosunuz ama 1 ay sonrasına bile erteleyemedim ben, iyi ki de ertelememişimm :KK76:

pembişim resim ekleyecek misin?

heycanlandım birden deli miyim neyim :KK9: ayyy bu kahverengimsi sporcu çamaşırı iğrenç amaaa.. çıplak da utandım :kk77: kontrolüme bi gidip geleyim daha normal bi sporcu sütyeni alayım eklerim herhalde canımcıımmm :kk77: olmadı sana özelden atarım :KK9: :KK19:

:nazar:öncelikle geçmiş olsunn hayırlı osun bende ayın 18 inde ameliyat oldum 3 gündür ağrılı şiş gerilmiş memelerle uyanıyorum sende de varmı bunlar yoksa ben demi bir gariplik var cevaplarsan sevinirim tekrar hayırlı olsun

:nazar:öncelikle geçmiş olsunn hayırlı osun bende ayın 18 inde ameliyat oldum 3 gündür ağrılı şiş gerilmiş memelerle uyanıyorum sende de varmı bunlar yoksa ben demi bir gariplik var cevaplarsan sevinirim tekrar hayırlı olsun

teşekkürler dorhacım; bende ağrı hiç olmadı inanılmaz bi şekilde :nazar: ama çok ağrılı atlatan arkadaşlarımız da var.. ödem çok fazlaydı bende elimle oynayınca içerden bişeyler ordan oraya kayiyordu hatta karnımda falan fırt fırt diye, ama geçti onlar da.. göğüs aramda hala şişlik var ve benimkiler de gergin sonuçta deri geriliyor içine bişey sokuşturulunca. diğer ameliyat olan arkadaşların da konularını okursan daha fazla bilgi edinebilirsin diye düşünüyorum :KK34:

X