Dudak Makyajı Pembee ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
kzlar pembe ruj almak istiorm ama böle cok cırt deilde şirin bı pembe istiorm önereblecegnz marka ve numarası warmı?? a.s.

merhaba arkadaşım.sana yardımcı olmak rim.bendeki bütün pembeleri yazıyorum.ınnova 15 fırçalı ruj.çok doğal duruyor.flormar 606 cyrıstal shine serisinden.maybeline 546 silver rose.birde avon color trend serisinden rich berry bu biraz mürdüm rengi ama hafif sürünce harika oluyor.birde üzerine parlatıcı sürersin süperrrrrrrrrrrr.umarı yardımcı olabilmişimdir

canım bende tam bir pembe ruj hastasıyım..sürekli kullandığım ve bittiğinde hemen aldığım pembe rujlarım bunlar; golden rose 115 ve elite 144..

canım flormar ve golden rose dakılerın tam nosunu bılmıorum ama sana maybellıne den 05 nolu candy rengını onerebılırım

avon sparkling blush çook tatlı ben kullanıorum avonun dier rujları gbi kötü diil,fiyatıda 20 ytl civarıydı ama ben indirimdeyken 9a aldım sanırım

maybelline nin water shine -- rose jam 10 numara çok güzeldir. eğer daha soft istiyosan maybelline daha yumuşak tonları var. ha bide geçen flormarın bi rujunu denedim ve rengine bayıldım pembe bej gibi. hemde çokkk ucuzdu aldım hemen. selection 36 numara. bide inglota bak istersen rujları süperdir. kalıcı ve renk çeşidi çok fazla.:asigim: hımm bide lorealin aiswarya rai nin adının yazılı olduğu bi ruju var. numarasınıbilmiyorum ama bej diye geçiyo. inanılmaz tatlı dudak renginde bi ruj.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…