Denizkizini secmesi,sizin ama o kız demeniz ve oglunuzun o kitaptan uzaklaşması çok yanlış bi davranis olmuş.Cocuk resmen sorgulandigini hissetmiş ve kendini geri çekmiş.Cok üzüldüm doğrusu.Size kendimden örnek verim.Belki bı nebze yol gösterir.Kuzenlerim sünnet olduğunda onlara gösterilen özen,ilgi o kadar dikkatimi çekmişti ki ben de sünnet olucam diye tutturmustum.Ama nasıl ısrar ediyorum,ağlıyorum.Erkek gibi giyinmek falan istiodum.Erkek olmaya ozeniodum acikcasi.Kimse bana baskı yapmamıştı,kizmamisti ya da neden sünnet olmak istiyosun sen bi kızsın havasi hissettirmemisti.Tam tersi hiç üstüne dusmediler bu isteğim de tabiki kayboldu gitti.Ama ne çekindim ne utandım ne de ailem tarafından sorguladım.Cocugunuz henüz çok küçük.Lutfen onu bu şekilde sorgulayıp ona kendini kötü hissettirmeyin.Siz belki sorgulamiorum diceksiniz ama bu yaptığınız özellikle onun gözünde tam anlamıyla bi sorgulama.Bu işin anneyle ya da babayla vakit geçirmeyle de bu ilgisi yok sevgili arkadaşlar .Bi insan straight se straighttir.Onu çevre faktörleri değiştiremez.Ayni şey diğer cinsel kimlikler için de geçerli.Babasiyla çok vakit geçiren bi erkek çocuğu straight olacak diye bişey yok.