- Konu Sahibi Nymphadora
-
Oyy bele kadar pembe saclar, pamuk seker gibi...
Bir süre boyama saclarini. Bu tür renkler cabuk akiyor diye biliyorum. Iyice aksin o zaman tarcin bakira boyadin mi bu rengi elde edersin. Sacinin zemini ne renkti?
Canim ben de sana bir sey danisacagim. Bu markadan memnun musun? Ben ilerde saclarimin uclarina düsünüyorum. Acik kumral saci illa acmak gerekir mi? Aktigi zaman nasil bir renk cikiyor ortaya?
Evet, bu rengin tutması için saçlarımı kırmızı oryalle açtılar kızıla kadar. O yüzden maalesef aktıkça yine pembe kalıyor. Git gide açık bi pembe oluyor. Kurtulamıyorum yani :) Ayrıca evet Jean's color dan memnunum. Çok akıyor evet ama cok parlak ve gören herkes hayran kalıyor cidden. Bu arada saçlarım:
http://a1111.hizliresim.com/r/s/qpuw.jpg
Bu rengin üzerine koleston kor ateşi kızılı boyasam ne olur sizce? tutar mı?
Merak edenler için sonunda istediğim renge kavustum. Evde kendim yaptım. Boya siliciyle sacımı akıttım, toz pembeye döndü. Halbuki ilk açıcı kullandıgımda bile turuncu olmustu.
sonrasında igora 7-77'yi düşük volümle boyadım. Şuan saçlarım naturel kızılmışım gibi duruyor. İstediğim doğallığı sonunda yakaladım :)
Evet, bu rengin tutması için saçlarımı kırmızı oryalle açtılar kızıla kadar. O yüzden maalesef aktıkça yine pembe kalıyor. Git gide açık bi pembe oluyor. Kurtulamıyorum yani :) Ayrıca evet Jean's color dan memnunum. Çok akıyor evet ama cok parlak ve gören herkes hayran kalıyor cidden. Bu arada saçlarım:
http://a1111.hizliresim.com/r/s/qpuw.jpg
bende jeans colorla hem bi dönem pembe bi dönemde mor yapmıştım Eki Görüntüle 297947 Eki Görüntüle 297948 Eki Görüntüle 297949 Eki Görüntüle 297951 HEY GİDİ GENÇLİKşimdi ise nişanlı barklı kumral bi hatunum zaman işte
hehe bunlar da benim saçlarım:) pembe saç yazan heryere giresim var. ve Jean's color'la elde ettiğim bir renk .Eki Görüntüle 305944 Eki Görüntüle 305945
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?