• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe saçlar

Nymphadora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
12
0
86
İngiltere
Arkadaşlar uzunca bir süredir bel boşluğuma gelecek uzunluktaki saçlarımı pembe renge boyatıyorum (jean's color marka)
ancak şimdi çok sıkıldım ve bu rengi saçlarımı yıpratmadan değiştirmek istiyorum. Acaba şu rengi nasıl elde edebilirim? :

AmyPond.jpg

Oyy bele kadar pembe saclar, pamuk seker gibi... :69:
Bir süre boyama saclarini. Bu tür renkler cabuk akiyor diye biliyorum. Iyice aksin o zaman tarcin bakira boyadin mi bu rengi elde edersin. Sacinin zemini ne renkti?

Canim ben de sana bir sey danisacagim. Bu markadan memnun musun? Ben ilerde saclarimin uclarina düsünüyorum. Acik kumral saci illa acmak gerekir mi? Aktigi zaman nasil bir renk cikiyor ortaya?

Bu tür renkler aktıkça sarı gibi bir renk oluyor zaten boyamadan önce açıcı kullanmış olmalısın
aktıkça alt rengine hafiften geri dönüyor ama tamamen değil tabi
Uzun süredir boyuyorsan biliyorsundur zaten
Bu renk tarçın bakır ilk boyamanda garip bir renk çıkabilir ortaya
Akmış pembe saçın üzerine kullanınca
Ama 2.boyamada kapatır diye düşünüyorum

Edit:saç rengini eklersen sevinirim jeans color'ı saç üzerinde görme şansım olmamıştı ben de lacivertine boyayacağım fikir olsun bana da.

Son düzenleme:
Oyy bele kadar pembe saclar, pamuk seker gibi... :69:
Bir süre boyama saclarini. Bu tür renkler cabuk akiyor diye biliyorum. Iyice aksin o zaman tarcin bakira boyadin mi bu rengi elde edersin. Sacinin zemini ne renkti?

Canim ben de sana bir sey danisacagim. Bu markadan memnun musun? Ben ilerde saclarimin uclarina düsünüyorum. Acik kumral saci illa acmak gerekir mi? Aktigi zaman nasil bir renk cikiyor ortaya?

Slania'm bu boya su bazlı oksidanı yok
Yani açıcı özelliği de yok
Geçen gün kuaförle konuştum ben
Saçımı açtırıp lacivert yapacağımı söyledim kullanacağı boyaları gösterdi
Jeans color kullanacakmış bu boya açıcı olmadan etki etmez hatta gerekirse 2 kere açacağım dedi
Zaten biliyorsun oksidanlı mix tonlar da açıcı olmadan tutmuyor
Her şekilde açıcı şart yani
Kendi saç rengimin üzerine boyadığım laciverti hatırlıyorsun dimi garip bir yeşil olmuştu

Son düzenleme:
Evet, bu rengin tutması için saçlarımı kırmızı oryalle açtılar kızıla kadar. O yüzden maalesef aktıkça yine pembe kalıyor. Git gide açık bi pembe oluyor. Kurtulamıyorum yani :) Ayrıca evet Jean's color dan memnunum. Çok akıyor evet ama cok parlak ve gören herkes hayran kalıyor cidden. Bu arada saçlarım:

http://a1111.hizliresim.com/r/s/qpuw.jpg

Son düzenleme:
:52:Arkadaşım tam benim tarzım ..ben de boyayacağım birgün hangi marka kullandın peki??

Evet, bu rengin tutması için saçlarımı kırmızı oryalle açtılar kızıla kadar. O yüzden maalesef aktıkça yine pembe kalıyor. Git gide açık bi pembe oluyor. Kurtulamıyorum yani :) Ayrıca evet Jean's color dan memnunum. Çok akıyor evet ama cok parlak ve gören herkes hayran kalıyor cidden. Bu arada saçlarım:

Gerçekten çok beğendim çok güzel
Bana kalsa hiç değiştirme diyeceğim ama sıkılmışsın
O zaman açıcıdan başka çaren yok
Kırmızı oryal çok mantıklıymış pembe saç için
Ben direkt kemik rengine kadar açıp boyamışlardır diye düşünmüştüm
O zaman aktıkça sarıya yakın olacaktı ama kırmızı oryalle pembe kalıyor :128:

Bu arada sayfanı açtığımda sanki kendi sayfammış gibi geliyor
Çoğu sitede ve msn'imde kullandığım nickname'e sahipsin
İlginç geldi paylaşmak istedim :1:

bende jeans colorla hem bi dönem pembe bi dönemde mor yapmıştım $kendimsel (117).jpg $kendimsel (127).jpg $kendimsel (129).jpg $kendimsel (234).jpg HEY GİDİ GENÇLİK :1::1::1: şimdi ise nişanlı barklı kumral bi hatunum zaman işte:9::9::9:

benim saclarda aynen böyle morr cok da hoşuma giderek yaptım ama cok akıyorr ve artık sıkıldım acaba morun ustune ne renk yapabilirim ilk hangi renk yapsam tutar yardım ederseniz banada sevinirim sizede cok yakısmız ayrıca

Merak edenler için sonunda istediğim renge kavustum. Evde kendim yaptım. Boya siliciyle sacımı akıttım, toz pembeye döndü. Halbuki ilk açıcı kullandıgımda bile turuncu olmustu.
sonrasında igora 7-77'yi düşük volümle boyadım. Şuan saçlarım naturel kızılmışım gibi duruyor. İstediğim doğallığı sonunda yakaladım :)

Merak edenler için sonunda istediğim renge kavustum. Evde kendim yaptım. Boya siliciyle sacımı akıttım, toz pembeye döndü. Halbuki ilk açıcı kullandıgımda bile turuncu olmustu.
sonrasında igora 7-77'yi düşük volümle boyadım. Şuan saçlarım naturel kızılmışım gibi duruyor. İstediğim doğallığı sonunda yakaladım :)

Dogal kizil tonlarini severim, cok merak ettim saclarini. Resmini paylasir misin?

bende jeans colorla hem bi dönem pembe bi dönemde mor yapmıştım Eki Görüntüle 297947 Eki Görüntüle 297948 Eki Görüntüle 297949 Eki Görüntüle 297951 HEY GİDİ GENÇLİK :1::1::1: şimdi ise nişanlı barklı kumral bi hatunum zaman işte:9::9::9:

ay çok şeker ya. keşke her yerde böyle farklı, sevimli tarzlar görebilsek:81:

Back