- 1 Nisan 2020
- 440
- 563
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacin rengi açılarak ve belirli islemlerden gecirilerek yapilmasi gerekiyor kolay renkler degil evde tutturamazsn. Kuaför disinda yapıp sacini ziyan etme derim.Kizlar uzun suredir saclarimi farkli bir renge boyamak istiyorum pembe yada lacivert beyaz tenli oldugum icn yakisicagini dusunuyorum ama nasil boyarim bilmiyorum daha once boyayan varmi varsa nasil yapti? Ne kullandi?
Ben tesetturlüyüm yapacam galibaSacin rengi açılarak ve belirli islemlerden gecirilerek yapilmasi gerekiyor kolay renkler degil evde tutturamazsn. Kuaför disinda yapıp sacini ziyan etme derim.![]()
Tuh ya karantinadan dolayi kuaforde yok cok sıkıcı boyleSacin rengi açılarak ve belirli islemlerden gecirilerek yapilmasi gerekiyor kolay renkler degil evde tutturamazsn. Kuaför disinda yapıp sacini ziyan etme derim.![]()
Ya evet bende uzun suredir bakiyorum ama cesaret edemedim ya kolay renkler degil diye tuttura bilirmiyimndiyeTam da bugün bunla ilgili videolad izledim. Benim de niyetimde mavi varaçmak gerekiyor once sonra sa jeans color diye bir boya var beğendim onun pompalı oluşunu ve canlı renklerini.
Bende öyleyim gecen ay siyah yaptım saçımı nasil olsa kaybedeceğim bişey yok diyeBen tesetturlüyüm yapacam galiba![]()
Bende tesetturluyum ama ilginc bir saclada karsilasmak istememBen tesetturlüyüm yapacam galiba![]()
Aa siyah akmaz pekBende öyleyim gecen ay siyah yaptım saçımı nasil olsa kaybedeceğim bişey yok diyeyillardir bakir kullanan ben
simdide halen her dusta siyah siyah sular akiyor
allahdan tam tutmadi da açılıyor yavaş yavaş bi daha tovbe
![]()
Ayyh allahim yaBende öyleyim gecen ay siyah yaptım saçımı nasil olsa kaybedeceğim bişey yok diyeyillardir bakir kullanan ben
simdide halen her dusta siyah siyah sular akiyor
allahdan tam tutmadi da açılıyor yavaş yavaş bi daha tovbe
![]()
Anlamadm bende Allahdan akiyo yavas yavasAa siyah akmaz pek![]()
Pembe saç istiyorsun bacımBende tesetturluyum ama ilginc bir saclada karsilasmak istemem![]()
AhahahaBenim de su sira aklimda hep pembe ve kirmizi var.
Deli tarafim tutacak da boyayacagim bir gun
Esmerim bir de yani.
Yakismazsa da napim tesetturluyum kimse gormez rezil olmam yani
Kuaforume attim istedigim saci. Aman hocam etme eyleme yildiz tilbeye donersin dedi
Can bu istiyor yani![]()
Esmer ve kızıl renk rihanna oluverirsin bi andaBenim de su sira aklimda hep pembe ve kirmizi var.
Deli tarafim tutacak da boyayacagim bir gun
Esmerim bir de yani.
Yakismazsa da napim tesetturluyum kimse gormez rezil olmam yani
Kuaforume attim istedigim saci. Aman hocam etme eyleme yildiz tilbeye donersin dedi
Can bu istiyor yani![]()
Surekli kendimde hayal ediyorum birde bi gorsenPembe saç istiyorsun bacımvalla dümdüz olacağına arada farklı tonlar da olabilir bence.
![]()
Kizil kullandim . Dehset guzel oluyordu.Esmer ve kızıl renk rihanna oluverirsin bi andabi de boneden alninda kizil teller çıkınca napcan düşünsene
![]()
Evet ya annemden biliyorum aşiri akiyor dedigin gibi havlu nevresim kalmiyoKizil kullandim . Dehset guzel oluyordu.
Ama cok akiyor. Delirtti beni valla kizil.. temiz havlum yastik kiilifim kalmadi 1
Su sira akliim pembede daha cok. Kirmizi da aklimi celiiyir ama pembe daha cazip
Kziil boneden cikiyordu. Ogrencilerim birkac kere gormustu. Beni cizerken sacimii kirmizi yapmisti birkaci![]()
Evet malesef o yonden zor.Evet ya annemden biliyorum aşiri akiyor dedigin gibi havlu nevresim kalmiyo