• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Pembe sac kullananlar varmi?

Yoluzun

Bir prenses & Bir prens'e sahibim.
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
440
563
18
Kizlar uzun suredir saclarimi farkli bir renge boyamak istiyorum pembe yada lacivert beyaz tenli oldugum icn yakisicagini dusunuyorum ama nasil boyarim bilmiyorum daha once boyayan varmi varsa nasil yapti? Ne kullandi?

Kizlar uzun suredir saclarimi farkli bir renge boyamak istiyorum pembe yada lacivert beyaz tenli oldugum icn yakisicagini dusunuyorum ama nasil boyarim bilmiyorum daha once boyayan varmi varsa nasil yapti? Ne kullandi?
Sacin rengi açılarak ve belirli islemlerden gecirilerek yapilmasi gerekiyor kolay renkler degil evde tutturamazsn. Kuaför disinda yapıp sacini ziyan etme derim. :kahve:

Tam da bugün bunla ilgili videolad izledim. Benim de niyetimde mavi var 🤣 açmak gerekiyor once sonra sa jeans color diye bir boya var beğendim onun pompalı oluşunu ve canlı renklerini.

Sacin rengi açılarak ve belirli islemlerden gecirilerek yapilmasi gerekiyor kolay renkler degil evde tutturamazsn. Kuaför disinda yapıp sacini ziyan etme derim. :kahve:
Tuh ya karantinadan dolayi kuaforde yok cok sıkıcı boyle 😔

Tam da bugün bunla ilgili videolad izledim. Benim de niyetimde mavi var 🤣 açmak gerekiyor once sonra sa jeans color diye bir boya var beğendim onun pompalı oluşunu ve canlı renklerini.
Ya evet bende uzun suredir bakiyorum ama cesaret edemedim ya kolay renkler degil diye tuttura bilirmiyimndiye

Ben tesetturlüyüm yapacam galiba 🤣
Bende öyleyim gecen ay siyah yaptım saçımı nasil olsa kaybedeceğim bişey yok diye :KK8: yillardir bakir kullanan ben 🙄 simdide halen her dusta siyah siyah sular akiyor 🤣 allahdan tam tutmadi da açılıyor yavaş yavaş bi daha tovbe 😅

Benim de su sira aklimda hep pembe ve kirmizi var.
Deli tarafim tutacak da boyayacagim bir gun 😂
Esmerim bir de yani.
Yakismazsa da napim tesetturluyum kimse gormez rezil olmam yani 😂
Kuaforume attim istedigim saci. Aman hocam etme eyleme yildiz tilbeye donersin dedi :lülülü:
Can bu istiyor yani 😂

Bende öyleyim gecen ay siyah yaptım saçımı nasil olsa kaybedeceğim bişey yok diye :KK8: yillardir bakir kullanan ben 🙄 simdide halen her dusta siyah siyah sular akiyor 🤣 allahdan tam tutmadi da açılıyor yavaş yavaş bi daha tovbe 😅
Aa siyah akmaz pek 🤔

Ayyh allahim ya 🤣🤣🤣

Esmerim bir de yani.
Kuaforume attim istedigim saci. Aman hocam etme eyleme yildiz tilbeye donersin dedi :lülülü:
Can bu istiyor yani 😂
Ahahaha🤣🤣 valla bende uzun suredir yapmak istiyorum birde begenirsem takili kalirim renkte 🤣

Esmerim bir de yani.
Can bu istiyor yani 😂
Esmer ve kızıl renk rihanna oluverirsin bi anda 😂 bi de boneden alninda kizil teller çıkınca napcan düşünsene :KK53:

Esmer ve kızıl renk rihanna oluverirsin bi anda 😂 bi de boneden alninda kizil teller çıkınca napcan düşünsene :KK53:
Kizil kullandim . Dehset guzel oluyordu.
Ama cok akiyor. Delirtti beni valla kizil.. temiz havlum yastik kiilifim kalmadi 1😂
Su sira akliim pembede daha cok. Kirmizi da aklimi celiiyir ama pembe daha cazip 😂
Kziil boneden cikiyordu. Ogrencilerim birkac kere gormustu. Beni cizerken sacimii kirmizi yapmisti birkaci 😂

Kizil kullandim . Dehset guzel oluyordu.
Ama cok akiyor. Delirtti beni valla kizil.. temiz havlum yastik kiilifim kalmadi 1😂
Su sira akliim pembede daha cok. Kirmizi da aklimi celiiyir ama pembe daha cazip 😂
Kziil boneden cikiyordu. Ogrencilerim birkac kere gormustu. Beni cizerken sacimii kirmizi yapmisti birkaci 😂
Evet ya annemden biliyorum aşiri akiyor dedigin gibi havlu nevresim kalmiyo

Evet ya annemden biliyorum aşiri akiyor dedigin gibi havlu nevresim kalmiyo
Evet malesef o yonden zor.
Bi ara mavi kullandim. Guzeldi.
Tam attigim fotidaki gibiydi. Iyi bir kuafore yaptirmistim.
Simdi kucuk bi ilcedeyim. Beceremiyorlar bu renkleri.
Ombre yapamayan insanlar. Cesaret edemiyorum bu renklere 😂

Eklentiler

• Screenshot_20200419-011851_Chrome.webp
    Screenshot_20200419-011851_Chrome.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 33
Yillar once koyu pembe yaptirmaya calistim
Kizil yapmislardi. Gordugunuz uzere kuaforler bile pek basarili sayilmaz. Isini iyi yapan birini bulmaniz gerek.

Back
X