- 4 Haziran 2022
- 140
- 362
-
- Konu Sahibi Papatya Seven Kadin
Henüz 14 gün varsa siz şu an yumurtlama döneminde olmalısınız 14 gün çok erken diye düşünüyorumBendede yarım saatten sonra ilk resimdeki gibi çıktı daha sonra 2. Resimdeki gibi oldu daha sonra 2 farklı markda test yaptım bir kaç saat sonra yine ikinci çizgi çıktı adetime daha 14 gün var
Ne kadar sürede çıktı?
20 dakika içinde çıktıNe kadar sürede çıktı?
Hamilrmisin bugün benim regle 3 kaldı aynısı çıktı bı çok test yaptım hepsinde çıktı yarısında çıkmadı bugün su flan içmeden test yaptım yine çıktı kafa gitti bendeBende regla iki gün varken kaset test yaptım bakar mısınız?
ben regl oldum ama sizinki benimkinden daha belirgin pembelik var yani en azından bende hep gölgeydiHamilrmisin bugün benim regle 3 kaldı aynısı çıktı bı çok test yaptım hepsinde çıktı yarısında çıkmadı bugün su flan içmeden test yaptım yine çıktı kafa gitti bende
Bugün yumurtlamamın 12. Günü, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorumben regl oldum ama sizinki benimkinden daha belirgin pembelik var yani en azından bende hep gölgeydi
Yumurtlamadan 17 gun sonra kanda hcg yukselir ve idrarda silik pozitif çıkar 12 gun cok azBugün yumurtlamamın 12. Günü, sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorumama deli gibi de kasık ağrım var göğüslerim inanılmaz şişti bunlar hep psikolojik nasıl olabilir
Su damlatma olayı tam olarak nedir anlatabilir misiniz bu arada umarım hamişsinizdirArkadaşlar merhaba, bugün yumurtlamanın 11. Günü sabay birebeningünlüğü gebelik testi yapmıştım ama ilk 1 saat bir şey göremeyince çöpe atmıştım. Akşam bi baktım yanında silik bi çizgi belirmiş hemen su damlattım ama nr dağıldı ne de gitti çizgi. Bir de ben bir buçuk yıldır sürekli test yapıyorum kuruma çizgisi bile daha hiç görmedim ilk kez silik de olsa ikinci çizgi görüyorum. Bu şekilde hamileliğini öğrenen var mı acaba ?
Merhaba, daha önce okuduğum kadarıyla kuruma çizgisiyse eğer su damlatınca ikinci çizgi dağılması gerekir ama kuruma çizgisi değilse dağılmaz. Ama doğru değilmiş çünkü ben damlattığımda dağılmadı ama hamile değilmişimSu damlatma olayı tam olarak nedir anlatabilir misiniz bu arada umarım hamişsinizdir