Maske Tarifleri pembe maske tarifi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
kızlar bunu ben kullanmadım bi siteden buldum.Sizlede paylaşmak istedim.Meshur Pembe Maske Tarifi ...
Pembe maske son günlerin en ilgi çeken maskeleri arasında yer alıyor.Piyasada satılan ürünlerin yanında sizde evinizde pembe maskeyi hazırlayabilirsiniz.
Maskemiz için gerekli malzemeler ;

1 adet gazlı bez
1 yemek kaşığı gül suyu
1 yemek kaşığı gül yağı
1 yemek kaşığı avakado yağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
2 yemek kaşığı kil
1 e vitamini kapsülü

İlk olarak yüzümüze pieling yapıyoruz ardından tüm malzemeleri karıştırıyoruz. yüzümüze 1 kat gazlı bez örterek maskeyi gazlı bez üzerinden sürüyoruz.bu maske çıkarken yüzün tahriş olmasını engelliyor.maske kurudugunda yüzden çıkartıyoruz.gün aşrı 10 seans uyguluyoruz.
Siyah noktalar ve izler için işe yaradığı tarafımca kanıtlanmıştır.
Güzellik uzmanı Züleyha İncekara"dan

alinti...finanstek.net

böyleymiş deneyen varmı ? yada mantıklımı sizce ?

Estetisyen Pervin Dinçer Seda Sayanın programına geldiğinde vermiş nette gördüm bu tarifi, denemedim ama şu ünlülere yapılan maskenin tarifi bu mu merak ediyorum:97::97::97:

tam anlamıyla bu olduğunu sanmıyorum.çünkü gerçeğinin içeriğine baktım baya bi kimyasal madde var bu doğal

gerçeğini tabiki vermezler ama bunu tercih ederdim çünkü doğal diğerinin içinde ne olduğu belli değil tamam o anda etki edeblir ama uzun vadede ne yapacağını bilemeyiz

X