• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Pembe maske kullananlar memnun mu acep ? :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sinyoranihal

O benim ömür törpüm <3
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
64
2
36
Denizli
Kızlar pembe maske kullananlar var mı ? Acaba işe yarıyor mu ? Bu günlerde televizyonda hep var dr. hijy pembe maske ve salyangoz özlü alize krem. Merak ediyorum kızlar ya kullanan var mı ki ? varsa tavsiye ediyor musunuz ? Birde birçok ünlü kullanmış ve çok işe yaramış falan yazıyor bazı yerlerde.

merhaba,
ben2 sene önce güzellikmerkezinde haftada 1 olacak sekilde 10 seans yaptırdım.etkisini görmedim ama kişiden kişiye değişebilir.

Pembe maske ile ilgili basında çıkan haberleri duyan canım annem araştırmış bulmuş bu merkezi.
son zamanlarda strese bağlı yayılan derinleşen sivilcelerime bir çare aradığımız zamanda kapılarını çaldım bu merkezin
ön görüşme yaptım hemen sonrasında da ilk seansımı aldım.
1 seans ücreti 300TL o kadar inandım ki tabi hemen 6 seanslık anlaştım.
Sanıyorsunuz ki böyle bir paket alınca indirim oluyor :) hiç beklemeyin bu merkezde amaç tek seferde bulunca kazı tüysüz bırakmak
bir umut aldığım seanslara belirttikleri düzenle devam ettim, önerdikleri ürünleri de aldım ha düzeldi ha düzelecek diyee
gel gör ki 2 aylık sürecin sonunda siyah-mor sivilce izlerime mi üzüleyim, alerji gibi yayılan sivilcelerime mi, gün boyu yağ kusan cildime mi bilemedim.
tüm yapılan işlemler, maskeler, mezo terapiler, pembe maskeler her ne varsa cildim daha da kötü durumda şimdi

buradan yazıyorum ki araştıran olursa bilsin, vazgeçsin.

çok pahalı da olsa öğrendiğim bir hayat dersidir, kozmetik yalan

umarım cildim normale döner...:26:

Kızlar geçen kış cildim berbattı bir ara ciddi ciddi pembe maske bile yaptıracaktım.

Cildinizin pürüssüzleşmesini istiyorsanız clindoxyl krem kullanın ya da ısotreksin.Ayrıca kaplumbağa ya da balık yağıyla haftada bir kere cildinize bakım yaparsanız cildinizdeki lekeler geçer.İçinde A vitamini olduğu için cildi onarıyor.

Benim bu sayede cildim pürüssüzleşti.

Aslında güzellik merkezlerine gerek yok orada yapılan pembe maskenin aynısı internette tuna shopping'te var. Alize salyangoz özlü kremle indirimli 60 tl falandı. Bende ondan almayı düşünüyorum. Aynıymış o güzellik merkezlerinde yapılan maskeyle. Kendi kârını katıyor onlar baya bahalıya mâl oluyor.

Back
X