Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

kayısı yağı ne işe yarıyorki bitanem yaa benim yüzümde malesefki tüy sorunum var. allahtanki cansızlar pek belli olmuyorlar. o yüzden bu saydığın çok şeyi yapamam ben. yumurta felan diyorsun ama bunlar hep tüyü besler diye korktuğum için bu ve bunun gibi çokkk maskeyi yapamıyorum. :gitme:mafoldumbensenağlama

imzasına koptuğum:roflol::roflol:

çok zayıfladım ya oraya uğrarsam kilo vermeye çalışan üyeler kendilerini windows oenceresinden atarlar diye gelmiyorum melek suratlı kalebeğim.

temem az zayıfladım inkar etmeyeyim kaydirigubbakcemile3 :hulya:

ilk ay bu diyete başlayıp başlamama konusunda kendimi hazırladım. Alışveriş mağazalarına gidip gidip olmayan şeylere baktım denedim olmadı çıkardım bilerek denedim.

sonra bu yapacağın rejim değil arzu dedim. sadece az yemek. kısıtlanma değil dedim. bunu 15 gün düşündüm.

sonra diyete geçtim. dediğimi yaptım. kısıtlamadan kendimi yedim. akşamları daha az öğlen sabah normal. 15 gün sonra gittim spor salonuna 1.5 ayım var zayıflayamazsam sıkılaşacağım dedim. sauna eşorfmn ile haftada 5 gün gittim.

4 kilo verdim fakat 10 kilo vermiş görüntüdeyim elbise falan giyince daha belli oluyor.

Evetttt kesinlikle 10 kilo gitmiş gibi görünüyosun çıtırpıtırım ohaoldumsmile
Bence en büyük etken spor olmuş sıkılaşmışsın bidenem maşallah fit fiçutlu mankenim zemuszemus
Bende bi mağazaya girip küçük beden beğendiğim kıyafetleri denesem iyi olacahh bayanssulusmile
Bayaaa bi gaza gelirim heraldaaa delikafadulden

ılarzum peteğim seni en çok ne kızdırır opuyorumnanaktan

arı sütüm;

eve yaklaştığımda merdivenleri çıkarken o gelen kızartma kokusu kızdırır. Kapıyı açtığımda da kokunun bizim evden gelmesi önce beni çılgına çevirir anama sayarım bağırırım.

rejim yapıyoz burdaaa diye.

sonra ağzımı doldura doldura kızartmayı yerken senin yüzünden oldu derim....cokacimcoook

en çok arkamdan iş çevrilmesi, iki yüzlülük bunun dışında hiç bişeye kızmam. Tofita gibin kıızım.

çeyizinde, en çok kullanmayı istediğin şey nedir?

bu sorunun altındaki gizli soruyu ve imayı anlamadığımı düşünmüyorsun sanırsamaklinialirimsmile

çorabım :jeyyar::jeyyar: göstermiştim ya hani çok güzeldi boydan :jeyyar::jeyyar:

bi de çikeleta şelalesi almak istiyorum ona çok meraam var bi de küvet almak istiyorum çeyizime kiralık evde olamaması ihtimalinden dolayı :roflol:

sayın ilarzu hatun,
herkesle cicişli böcüşlü konuştuğunu görüyorum
gerçekten samimisin? merak ettim.
eğer öyle isen ne koca bi kalbin var ne güzel ,))

bi krem var bebem karınca gutto bilmem nesi aktarlarda

erkekler için olanı çok etkiliymiş.

o ürünler benim beslemedi açıkçası tüy yönünden de oldukç zenginimdir.

kessinlikle ama sende kilo yokk i meleem öyle

ama bikini giycem şekerparem dersen kasık kemiklerim çıksın dersen evet git spor salonuna dişinden tırnağında ayır ver parayı. bi koysun sana acı acı. onun yerine içemediğin içkieri yiyemediğim çikeletaları düşün o hırsla git spor salonuna aktarmadan. ondan önce gerçekten başlamak istediğne karar ver meleğim

Ya bu kız yazsın ben okuyayım, nasıl tatlı bi dildir bu yaaaa maşşşşaaallllllaaahhhhhhhhhhhhh

Sorum yok ama şunu belirtmeden geçemiyciğimmm, ilarzum en gizli hayranlarından biride benim vallaaa... aday olduğun her yarışmayı hiç incelemeden oyum sana, ne yapsan yakıştırıyosun güzellik abidesiii

bidenesim hoşgelmişsina.s.
şimdiden birsürü sayfa olmuş ben gelmiş geçmişini okumaya gidiyorumkaydirigubbakcemile

benim şuan ki sorum;
pikii ben seni niye muhasebeci sanıyorumbenneyaptımki
:roflol::roflol: sırnaşık şey :roflol::roflol: sırnaşık şey

sayın ilarzu hatun,
herkesle cicişli böcüşlü konuştuğunu görüyorum
gerçekten samimisin? merak ettim.
eğer öyle isen ne koca bi kalbin var ne güzel ,))

sayın silent.scream hanımcığım;
bir insanın içindeki ile aynı değil ise dışı bi yerden mutşaka patlak verir diye düşünüyorum. ya da samimi değilse gerçekten biraz muhabbet edince anlar ve geri çekilir.

ben öyle yapıyorum şahsen. 2.5 senedir burdayım. Samimi olduğuma inanmasalar arkadaşım olmazdı sanırım.

içim ne ise ne demek istiyorsam onu söylerim her zaman biraz tanıyan arkadaşalar zaten samimiyeti anlarlar hemen. (ne böcüksüz çiçeksiz bir yazı oldu bu:))

ya bu bambaşka birşey :asigim:

çok teşekkür ederim neden arkdaş olamıyoruz biizim çete çok çiçektir güneş yüzlüm.

çok çok tşekkür ederim güzel sözlerin için arada utanıyorum kusura bakmayın :kedi:

anca mı geldin zalak niko

sen beni herşeyin ucuzuna kaçıyom diye muhasebeci sanmayasın kız? niko la ben nereye gidiyom devamlı köylere gitmiyom mu? ne işi var muhasebeinin köyde? ineklerin muhasebesini tutacak fatura kesecek yerinde:roflol:

get doru dürüst soru bul gızım

senin gibi orijinal olsun bol similli istiim boshayallersmile

Sen bambaşkasın güzeller güzeliii opuyorumnanaktan

Rabbim seni nazarlardan korusunnn

açıkçası ilk etapta cicek böcük benide şaşırtıyodu ..
emme tanıdıkça anladımki bal petemin yaşam ttarzı bu ..
ona böle konuşmak yakışıyo ve içinden öyle geliyo ..
şimdi ciddi yazsa garipserim..
yazdığı böcükler doğru daha görüşmeden önce bile garibim benim ne dertlerimi dinledi akıl verdi..
hemde bıkıp usanmadan bi kere bile pfffffffffff tospik demedi ..

hani kendisi yerine başkası versinde cevabı objektif olsun didim..
koltuk sizindir sayın ilarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…